Laurențiu Reghecampf a renunțat la verighetă! La ce eveniment şi-a făcut apariţia soțul Anamariei Prodan fără inel. Motivul

După multe săptămâni în care s-a discutat despre un posibil divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, antrenorul a făcut un gest care ar da de înțeles că a rupt legătura cu soția sa, însă, adevarul este cu totul altul.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Instagram/Anamaria Prodan Reghecampf

Miercuri, Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la un eveniment pentru a semna un contract și, suprinzător, acesta nu avea verigheta pe deget. Potrivit Antena Stars, acesta ar fi primul moment în care antrenorul este văzut fără inel pe deget.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-un moment dificil al vieții lor. În ultima perioadă au apărut mai multe speculații în presă despre divorțul celor doi, dar și despre o posibilă amantă pe care o are fostul fotbalist. Însă, impresara a demolat din temelii, de fiecare dată, zvonurile.

În scandalul presupusului divort și-au făcut vocea auzită și copiii celor două vedete discutate intens, atât la nivel național, cât și internațional.

Deși a fost mereu discretă, Sarah a dat un răspuns tocmai din America, acolo unde studiază și a lămurit de ce tatăl său nu poartă verigheta: "Offff. Pentru că are două diamante căzute si este la firma C****er sa le pună! Cum să renunțe tatăl meu la legământul iubirii dintre el și mama. Întrebați-l!".

Declarțiile Anamariei Prodan despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: "Măi, eu am un bărbat prea smecher"

Zvonurile despre divorț au venit la scurt timp după ce Anamaria Prodan și Laurnețiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la biserică. Antrenorul, agasat de întrebări legate de relația cu soția sa, ar fi răspuns ironic că s-ar fi despărțit, fapt relatat chiar de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a demolat din temelii declarațiile propagate în România potrivit cărora relația dintre ea și antrenor este pe cale să devină istorie: „În momentul ăsta eu, Anamaria Prodan și familia mea suntem mult prea puternici să facem jocurile oricui. Eu așa m-am născut, într-o familie de vedete. Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să stăm, tot împreună o să fim și tot o să le dăm peste nas tuturor. Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez”, a conchis Anamaria Prodan.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

„Eu, Anamaria Prodan nu divorțez”, a dezvăluit vedeta.

„Măi, eu am un bărbat prea smecher, care mă ține așa în mână îmi face toate poftele, ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua. Ți se pare că eu am bărbat de lăsat, eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume, nu din România. Am vrut să-i fac surpriză de 15 ani, am stabilit tot, am avut un prieten care nu avea ce să caute pe listă, dar întâmplarea a făcut că a scăpat pe listă și ne-a dat în primire și soțul a venit cu o zi înainte acasă și ne-a strigat planurile, n-am mai putut face cu aeroportul...i-am explicat că am vrut să fie surpriză, n-a mai fost, asta este, din punctul meu de vedere totul e perfect.”, a mai spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri