Cine s-ar fi gândit?! Legătura surprinzătoare dintre Alex Velea și Carmen de la Sălciua. Artiștii au șocat pe toată lumea: “Asta mai lipsea”

Alex Velea și Carmen de la Sălciua au reușit să își uimească fanii de pe Instagram. Artista a postat o serie de imagini pe Instagram și le-a mărturisit fanilor un lucru la care nu s-ar fi neașteptat.

Alex Velea și Carmen de la Sălciua

Alex Velea și Carmen de la Sălciua au reușit să își șocheze fanii de pe rețelele sociale cu ultima postare. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi artiști?

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Vedeta, cel mai probabil, vrea să demonstreze că poate să cânte și altceva în afară de muzică de petrecere. Alex Velea a dat lovitura după ce a lansat piesă cu Jador, iar acum se pregătește de o nouă colaborare de senzație.

"Loading ....💣! @iamvelea", a scris Carmen de la Sălciua în dreptul imaginilor de pe Instagram.

Loading ....💣! @iamvelea

A post shared by Carmen De La Salciua (@carmendelasalciua) on

După cum probabil v-ați dat seama deja, cei doi cântăreți se pregătesc de lansarea unei noi piese. Din păcate, însă, reacțiile fanilor nu au fost tocmai unele la care s-ar fi așteptat. Aceștia i-au transmis artistei că nu ar trebui să lanseze piese alături de Velea, ci să rămână la stilul ei. Alții au spus că ei nu se potrivesc deloc, dar rămâne de văzut ce surpriză au pregătit și când va veni piesa.

"Nu e genul tău , nu te mai prosti.....🤦‍♀️🤦‍♀️ tu esti finuță , elegantă , el e ..."din altă barcă" ....🙈🙈", "Asta mai lipsea..", "oricum muzica românească a ajuns de c****... nimic nu mă mai miră!", "😂 groaznic!", "Ce prostie faci", sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri