Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Cine s-ar fi gândit?! Legătura surprinzătoare dintre Alex Velea și Carmen de la Sălciua. Artiștii au șocat pe toată lumea: “Asta mai lipsea”

Alex Velea și Carmen de la Sălciua au reușit să își uimească fanii de pe Instagram. Artista a postat o serie de imagini pe Instagram și le-a mărturisit fanilor un lucru la care nu s-ar fi neașteptat.

Alex Velea și Carmen de la Sălciua

Alex Velea și Carmen de la Sălciua au reușit să își șocheze fanii de pe rețelele sociale cu ultima postare. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi artiști?

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Vedeta, cel mai probabil, vrea să demonstreze că poate să cânte și altceva în afară de muzică de petrecere. Alex Velea a dat lovitura după ce a lansat piesă cu Jador, iar acum se pregătește de o nouă colaborare de senzație.

"Loading ....💣! @iamvelea", a scris Carmen de la Sălciua în dreptul imaginilor de pe Instagram.

Loading ....💣! @iamvelea

A post shared by Carmen De La Salciua (@carmendelasalciua) on

După cum probabil v-ați dat seama deja, cei doi cântăreți se pregătesc de lansarea unei noi piese. Din păcate, însă, reacțiile fanilor nu au fost tocmai unele la care s-ar fi așteptat. Aceștia i-au transmis artistei că nu ar trebui să lanseze piese alături de Velea, ci să rămână la stilul ei. Alții au spus că ei nu se potrivesc deloc, dar rămâne de văzut ce surpriză au pregătit și când va veni piesa.

"Nu e genul tău , nu te mai prosti.....🤦‍♀️🤦‍♀️ tu esti finuță , elegantă , el e ..."din altă barcă" ....🙈🙈", "Asta mai lipsea..", "oricum muzica românească a ajuns de c****... nimic nu mă mai miră!", "😂 groaznic!", "Ce prostie faci", sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Recomandari