Leni Klum o întrece în frumusețe pe mama ei, Heidi Klum. Cum arată tânăra la numai 16 ani

Helene Boshoven Samuel, cunoscută pe numele de Leni Klum, este una dintre cele mai frumoase adolescente. Aceasta impresionează cu aspectul său plăcut și chipul angelic la vârsta de 16 ani, însă pare că o întrece în frumusețe pe mama ei, Heidi Klum.

Leni Klum impresionează cu aspectul său plăcut și chipul angelic la vârsta de 16 ani, însă pare că o întrece în frumusețe pe mama ei, Heidi Klum

Instagram/Profimedia

La vârsta de 47 de ani, Heidi Klum a face furori în mediul online cu frumusețea și fotografiile ei îndrăznețe, dar se pare că și fiica ei are cu ce să se mândrească. Leni Klum (Helene Boshoven Samuel) este o adolescentă superbă, care atrage toate privirile fanilor din mediul online.

Heidi Klum și fiica ei s-au lăsat fotografiate în cea mai îndrăzneață ipostază de până acum, însă un lucru este clar, cele două seamănă de-a dreptul izbitor. Leni Klum a moștenit frumusețea, dar și talentul de fotomodel al mamei sale.

Fotomodelul a cunoscut rapid succesul atunci când a apărut pe coperta Sports Illustrated și pe podiumul Victoria’s Secret, iar acest lucru și-l dorește și pentru fiica ei, pe care o încurajază să își facă o carieră de succes și o viață frumoasă.

Cum au fost surprinse Heidi Klum și fiica ei

Recent, frumosul fotomodel a publicat pe pagina de Instagram o fotografie alături de fiica ei, Leni Klum. Cele două s-au lăsat fotografiate pentru revista americană Vogue în cea mai îndrăzneață ipostază de până acum.

Citește și: Heidi Klum, apariție incendiară pe Instagram la 47 de ani. Cum arată azi celebrul mode

Se pare că Leni Klum a moștenit trăsăturile feței și forma ochilor de la mama ei, care este de o frumusețe rară. La cei 16 ani, fiica lui Heidi Klum face furori pe rețelele de socializare cu aspectul său plăcut și formele provocatoare.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cele doua au fost fotografiate într-un halat de baie alb, iar ținuta lor a fost asortată cu câteva accesori, care au scos în evidență farmecul și look-ul inediat al lui Heidi și Leni.

Fotografia a strâns rapid 115.896 aprecieri, semn că publicul a rămas surprins plăcut de apariția specaculoasă a lui Heidi Klum și Leni Klum.

Cine este Heidi Klum și cum a cucerit lumea modei

Încă din ani 90', Heidi Klum a cunoscut succesul în domeniul modei, datorită aspectului său plăcut și formelor provocatoare. Aceasta s-a născut în Germania, însă în 2008 a devenit cetățean american.

De-a lungul timpului, fotomodelul a devenit și un antreprenor foarte bună. Aceasta și-a pus bazele unor afaceri de succes și a apărut în cadrul mai multor emisiunii televizate, precum Project Runway.

Citește și: Heidi Klum a pozat goală la 47 de ani. Imaginea inedită a făcut furori pe internet ​

În prezent, Heidi Klum duce o viață frumoasă alături de familia ei. Deși a fost căsătorită de 3 ori, aceasta nu a încetat să își caute sufletul pereche. În august 2019, Heidi Klum și-a luat "inima în dinți" și s-a căsătorit cu chitaristul Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

Fotomodelul a trăit o frumoasă poveste de dragoste și cu artistul Seal, iar din rodul iubirii lor s-au născut 3 copii, doi băieți și o fată.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri