Căutare Live

Leonardo DiCaprio a dat 100.000 de dolari pentru a sta la masa cu Bill Clinton!

Leonardo DiCaprio nu se mai uita la bani cand este vorba sa isi vada dorintele implinite. Actorul a platit 100.000 de dolari ca sa stea la masa cu fostul presedinte al Statelor Unite, Bill Clinton.

Intalnirea a avut loc la o gala caritabila, unde vedete sau diverse personalitati puteau fi "inchiriate" pentru o intalnire. Leonardo DiCaprio a tras lozul cel mare si a reusit sa obtina o intalnire cu fostul presedinte.

Toate vedetele care au participat la gala au donat bani. Julia Roberts, Richard Gere sau Reese Witherspoon au platit intre 2.500 si 5.000 de dolari pentru a participa la eveniment.

foto: Hepta.ro

Imagini incredibile cu Stefan Banica jr. si Nadia Comaneci! Vadim Tudor le comenteaza... Victorita spune drept, CUM de poti sa-l tii la piept!?...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri