Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„Vreau să știi cât te iubesc”. Lidia Buble și-a pus fanii pe jar cu ultima apariție! Cum s-a pozat artista

Lidia Buble este una dintre cele mai de succes artiste ale momentului și recent a reușit chiar să ajungă în topuri din străinătate cu piesa „La luna”! Fanii au avut parte de o surpriză uriașă atunci când au descoperit-o pe cântăreață într-o ipostază mai mult decât sexy!

Lidia Buble, apariție sexy pe Instagram

Chiar dacă este extrem de ocupată în această perioadă în care a lansat piesă după piesă, frumoasa Lidia Buble a găsit timp să își surprindă fanii cu fotografii de-a dreptul incendiare, în care și-a pus din plin în valoare formele de invidiat și trupul de zeiță.

LIDIA BUBLE, APARIȚIE SEXY PE INSTAGRAM

Pe contul de Instagram al cântăreței admiratorii au descoperit o Lidia Buble în ipostaza de femeie frumoasă, puternică și sigură pe ea, semn că artista are planuri mari pentru viitorul apropiat.

citește și: În ce relație au rămas Lidia Buble și Răzvan Simion, de fapt! Detaliul dezvăluit după despărțire

Așa cum era de așteptat, comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară, iar fotografiile au adunat instant zeci de mii de reacții. Putem spune că Lidia Buble a fost și încă este un artist extrem de îndrăgit, care se pricepe de minune să își surprindă fanii cu fiecare apariție a sa.

Vai de viața mea”, „Ești foarte frumoasă”, „Minunată, „Wow”, „Vreau să știi cât te iubesc”, „Ne pregătești ceva?”, iată doar câteva dintre reacțiile admiratorilor săi de pe Instagram, care așteaptă cu sufletul la gură noi piese și vești de la cântăreață.

⚡⚡⚡

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

CARE ESTE RELAȚIA DINTRE LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION, DUPĂ DESPĂRȚIRE

La aproximativ o lună după ce s-a aflat în mod oficial faptul că s-au despărțit, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, atunci când artista a venit să vorbească mai multe despre cele mai recente piese ale sale! A fost un moment extrem de emoționant, urmărit cu sufletul la gură de către fanii lor.

citește și: Surpriză! Lidia Buble, mesaj cu subînțeles!? Ce a apărut pe contul de socializare al artistei!

Cei doi foști iubiți au fost vizibil emoționați de această reîntâlnire, mai ales că ochii curioșilor au urmărit fiecare gest al lor. Din precizările artistei a ieșit la iveală care este adevărata relație a ei cu Răzvan Simion, în prezent. Pentru cei care nu știu, matinalul este managerul Lidiei Buble și are grijă ca aceasta să lanseze hit după hit și să ajungă pe culmile succesului, atât național, cât și în plan internațional.

„Dacă mă ajută Răzvan, știu că suntem în Londra pe locul șapte. Domnul manager e aici de față. De asta este manager, să se ocupe”, a fost explicația Lidiei Buble, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cei doi petrec destul de mult timp împreună și asta se datorează legăturii lor din plan profesional, căci Răzvan Simion se ocupă de programul concertelor Lidiei Buble, de contracte și de tot ce ține de partea de organizare din cariera artistei.

Recomandari