Lidia, vise premonitorii de la tatăl său! Corneliu Vadim Tudor îi transmite mesaje de dincolo de moarte! „Toate s-au adeverit”

 

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, are vise premonitorii ce îţi vor da fiori! Tatăl ei îi trimite mesaje dincolo de moarte, în care îi arată ce urmează să se întâmple! 

Invitată la emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena Stars, tânăra a vorbit liber despre faptul că este protagonista unei situații total neașteptate.

 

Lidia spune că nu este vorba despre niște premoniții sau despre un dar paranormal, ci despre faptul că anumite vise în care i-a apărut tatăl său, Corneliu Vadim Tudor, s-au adeverit!

Reacția soției polițistului pedofil! Femeia a dezvăluit detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce se întâmpla seara când ajungea acasă

„Tata avea niște vise mai puternice în care i se arătau întâmplare care aveau să vină în viitor. Ca de exemplu moartea Patriarhului Teoctist. A visat că merge la înmormântarea lui și după o luna evenimentul s-a adeverit”, a povestit tânăra Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Ce vise a avut Lidia Vadim Tudor și ce mesaje i-a transmis tatăl său? Află urmărind clipul video de mai susfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE