Lil Uzi Vert, cântărețul cu diamant în frunte. De ce a ales rapperul să și-l implanteze acolo

Lil Uzi Vert a creat vâlvă când a arătat lumii că și-a implantat un diamant în frunte. Și nu unul oarecare, mic și neînsemnat ca valoare. Diamantul a costat o avere.

Lil Uzi Vert este rapperul care și-a implantat un diamant în frunte. Diamantul a costat 24 de milioane de dolari

Profimedia

Rapperul american Lil Uzi Vert și-a implantat un diamant de 24 de milioane de dolari în frunte. Un accesoriu bizar pentru această zonă a corpului și extrem de scump, pentru mulți.

Cântărețul a dezvăluit accesoriul în luna februarie 2021 şi a spus că piatra preţioasă roz are „10, aproape 12 carate”. Este, totodată, și cel mai scump lucru pe care Lil Uzi Vert l-a cumpărat vreodată. Mai jos, este un filmuleț pe care rapperul l-a postat pe Instagram și în care i se vede diamantul din frunte.

Lil Uzi Vert, cântărețul cu diamant în frunte. De ce a ales rapperul să și-l implanteze acolo

Artistul a dezvăluit că singurul motiv pentru care accesoriul în valoare de 24 de milioane i-a fost implantat în frunte a fost că nu a avut încredere în el că nu o să îl piardă, scrie news.ro. E de la sine înțeles că a avut și alte alternative cum să îl păstreze în siguranță, de exemplu, să îl atașeze unui cercel, dar aceasta a fost în cele din urmă opțiunea lui.

Între timp, accesoriul a fost înlăturat din fruntea cântărețului. Lil Uzi Vert a declarat că piatra îi provoca sângerări şi că trebuia să o dea jos. Lil Uzi Vert nu a confirmat oficial motivul pentru îndepărtarea piercingului, însă anterior şi-a exprimat dorinţa de a-l transforma într-un inel.

Ultimele știri