Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Lista femeilor frumoase din viața lui Leonardo DiCaprio. Actorul a iubit numai modele

Leonardo DiCaprio este un cuceritor veritabil. Actorul a țintit întotdeauna cât mai sus, cuplându-se cu cele mai sexy (și cele mai tinere) modele din lume.

Leonardo DiCaprio

profimediaimages.ro

Iată lista lungă a femeilor care au trecut la un moment dat prin viața unuia dintre cei mai râvniți bărbați celebri, Leonardo DiCaprio!

Kelly Rohrbach

sup brah 🏄🏼

O postare distribuită de @ kellyrohrbach pe

Cunoscută pentru rolul său din Baywatch, Kelly Rohrbach i-a sucit mințile lui Leo în 2016. Din nefericire, dragostea lor nu a durat prea mult, lăsându-l pe actor să ''vâneze'' în continuare cele mai senzuale femei.

Toni Garrn

Acting not cold and failing

O postare distribuită de TONI GARRN (@tonigarrn) pe

Un an a durat relația faimosului actor din Titanic cu modelul german Toni Garrn. Se zvonește că frumoasa blondină ar fi încheiat socotelile cu DiCaprio din cauza infidelității lui. Toni Garrn estee logodită, în prezent, cu actorul Alex Pettyfer.

Erin Heatherton

😘

O postare distribuită de Erin Heatherton (@erinheathertonlegit) pe

Cu Erin Heatherton, DiCaprio s-a văzut timp de 10 luni. Au decis de comun acord că este mai bine să meargă pe drumuri diferite din cauza ''programului nebun'' pe care îl aveau.

Gisele Bündchen

Missing summer! ☀️ que saudades do verão!

O postare distribuită de Gisele Bündchen (@gisele) pe

Gisele Bündchen și Leonardo DiCaprio au format un cuplu superb timp de 5 ani de zile. În 2005, modelul brazilian și actorul au decis să se despartă.

Bar Refaeli

Leo nu a stat să plângă prea mult după Gisele și s-a orientat către un alt model celebru, Bar Refaeli. Relația lor a durat 6 ani, din 2005 până la finele anului 2011.

Naomi Campbell

Modelul Naomi Campbell, defilând pe podium

S-a zvonit în 1995 că Naomi Campbell și Leonardo DiCaprio ar forma un cuplu, însă nu au avut niciodată o legătură amoroasă. Deși ne-ar fi plăcut să o vedem pe regina podiumului lângă el, cei doi au devenit foarte buni prieteni.

Mădălinea Ghenea

Goodbye summer!

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) pe

Nu o puteam omite pe frumoasa, Mădălina Ghenea. DiCaprio nu a putut rezista farmecului româncei, pe care a pus ochii în Australia, în perioada în care filma pentru The Great Gatsby.

Kate Winslet este o prezență feminină constantă în viața lui Leonardo DiCaprio, însă nu se află pe lista iubitelor sale. Deși fanii ar fi vrut să vadă legendarul cuplu din Titanic împreună și în viața reală, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Cei doi nu au simțit niciodată să rupă bariera prieteniei.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet

''Știu că este dezamăgitor pentru toată lumea să audă acest lucru, pentru că scenariul ideal pentru Kate și Leo era să ne îndrăgostim la prima vedere, dar asta nu s-a întâmplat. El mereu m-a văzut ca pe ''unul dintre băieți''. Nu am fost niciodată foarte feminină'', spune Kate Winslet.

S-au susținut tot timpul, iar fanii nu uită momentul în care Kate a plâns atunci când Leo a fost premiat cu primul său Oscar din carieră pentru rolul din ''The Revenant''.

Kate Winslet în lacrimi atunci când Leonardo DiCaprio primește Oscarul

În prezent, Leonardo DiCaprio formează un cuplu destul de controversat cu modelul Camila Morrone, cu 22 de ani mai mică decât actorul. Se pare că Leo și-a pierdut pasiunea pentru blonde și are intenții destul de serioase cu tânăra Camila, pe care a întâlnit-o în 2017.

Home for good❤️

O postare distribuită de Camila Morrone (@camilamorrone) pe

Recomandari