Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu Iulia Iacob. Imagini din ziua fericitului eveniment: „Te-am trecut pe numele meu”

Pentru că aveau o relație îndelungată, Liviu Teodorescu și iubita lui au decis să facă următorul pas, așa că au pășit împreună în fața ofițerului sării civile.

Liviu Teodorescu a publicat imagini din ziua cunuiei cu Iulia Iacob

Instagram

Sunt împreună din liceu și se iubesc ca în prima zi. Liviu Teodorescu, în vârstă de 28 de ani a făcut pasul cel mare și s-a cununat cu iubita lui, Iulia Iacob. Artistul a publicat imagini din ziua specială pe rețelele sociale.

Liviu Teodorescu a transmis și un mesaj, alături de fotografiile din ziua cununiei. Artistul a amintit că formează un cuplu cu Iulia de pe vremea când erau adolescenți.

Ce ținute au purtat Liviu Teodorescu și Iulia Iacob în ziua cununiei

„Gata, de acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru". Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna Iulia-Demetra Iacob”, a scris Liviu Teodorescu pe rețelele sociale, publicând mai mult eimagini din ziua cununiei.

Într-o ținută albă și cu zâmbetul la purtător, Iulia Iacob a fost superbă în ziua cununiei, iar soțul ei nu s-a lăsat mai prejos.

Artistul a publicat imagini atât cu soția lui, cât și cu părinții și ceilalți prezenți la momentul în care el și Iulia au spus „Da”.

Peste 43 de mii de fani au apreciat seria de fotografii de la cununia lui Liviu și a Iuliei.

Citește și: Finala Te cunosc de undeva 2020. Bella Santiago și Liviu Teodorescu, prestație care a dat fiori pe șira spinării

Printre cei care au făcut urări de bine proaspeților căsătoriți s-au numărat și vedete:

„Foarte frumoși! Casă de piatrăăăă”, a scris Alexia Talavutis în rubrica de comentarii.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

„Felicităăări!!! Casă de piatră!!!”, a fost mesajul Paulei Chirilă.

„Mor cu voi. Love you”, a transmis JO.

Pe Instastory, Liviu Teodorescu a mărturisit că urmează și o cuninie religioasă: „Dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta”, a spus artistul în vârstă de 28 de ani.

Cum a cerut-o Liviu Teodorescu pe Iulia Iacob de soție

Artistul și-a cerut în căsătorie iubita la finalul lunii octombrie a anului trecut. Iulia Iacob a avut parte de una dintre cele mai frumoase surprize din viața sa, iar Liviu Teodorescu a făcut parte din ea.

Cântărețul și-a cerut de soție iubita chiar de ziua ei, care s-a transformat în una memorabilă și unică pentru cei doi.

I-a pregătit o petrecere surpriză și chiar a compus o piesă pentru aleasa inimii sale. Melodia era, așa cum scrie și el pe Instagram, ”menită să facă loc momentului în care îi dau inelul”.

„Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai multAm cerut-o pe Iulia în căsătorie? Azi e ziua ei. Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză”, spune atoamna trecută Liviu Teodorescu.

La fel ca cererea în căsătorie, prima lor întâlnire romantică a fost una specială.

”Ne-am așezat pe o bordură, după ce am ieșit de la ore. Eu i-am spus că o iubesc și i-am citit niște poezii pe care le scrisesem pentru ea.

În spatele nostru era o cârciumă de cartier, niște oameni care băuseră cam mult și se certau, și alții care jucau la păcănele, se ofticau și înjurau.

În tot timpul ăsta, eu îi citeam poeziile în care pusesem toată dragostea mea, iar ea tot încerca să îmi dea de înțeles că nu e un loc prea bun pentru momente de genul, pentru că se simțea în pericol”, a declarat artistul pentru Viva.

Timpul a trecut, Liviu a ales calea muzicii, în vreme ce Iulia s-a orientat către o carieră în avocatură.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri