Căutare Live

Liviu Varciu imbina bautura cu femeile

Dupa despartirea de Andreea Bododel, fostul manelist a revenit la obiceiurile mai vechi, de a agata in club. Sambata seara a fost randul unei brunete sa cada prada farmecelor brunetului. Cei doi nu au mers singuri acasa, ci insotiti de o sticla de bitter suedez pe care Varciu a cumparat-o din club.

Desi la ziua lui Pepe, Liviu Varciu a fost surprins in genunchi in fata Adelinei Pestritu, rugandu-se de aceasta sa se impace, manelistul a trecut repede peste refuzul fostei sale sotii, iar sambata seara a agatat o bruneta cu alura de top-model.

Cei doi au fost surprinsi de paparazzi ziarului CanCan in momentul in care ieseau din club. Daca in partea dreapta manelistul era flancat de recenta achizitie, in mana stanga el tinea o sticla de bitter suedez pe care a incercat sa o ascunda la vederea fotografilor. Nu a reusit, iar probabilitatea ca cei doi amorezati sa fi folosit bautura la tratarea racelilor sau gripelor de sezon este destul de redusa.

foto: facebook.com

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Ducesa de Cambridge poarta bijuteriile lui Lady Di...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri