Liviu Vârciu, lovitură grea pentru Nea Mărin! Imaginile sunt virale pe Instagram

Liviu Vârciu, simpaticul prezentator al emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 a reușit să-i facă lui Nea Mărin o farsă de proporții! Imaginile au ajuns pe Instagram și au devenit virale.

Liviu Vârciu, farsă uriașă pentru Nea Mărin

Încă de când era concurent în emisiunea „Poftiți pe la noi”, Liviu Vârciu s-a făcut remarcat prin numeroasele bătăi încasate de la unicul și inegalabilul Nea Mărin, gazda show-ului de la Antena 1.

Liviu Vârciu, farsă de milioane pentru Nea Mărin, pe Instagram

Pentru cei care nu știu, între cei doi există o relație extrem de specială, ca de tată și fiu, dar se pare că dragostea dintre ei este una cu năbădăi, din care ies adesea scântei.

Chiar dacă Nea Mărin îl consideră pe Liviu Vârciu ca pe un un fiu al său, iată că acesta nu ratează șansa de a-și tachina părintele spiritual, prin orice mijloace!

De data aceasta, Liviu Vârciu a postat pe Facebook și pe Instagram ce tricou cu mesaj special și-a făcut! Practic, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” a modificat portretul dictatorului Nicolae Ceaușescu pentru a semăna cu Nea Mărin!

Când te uiți in oglinda și nu te recunoști. 🤔🤔🤔

O postare distribuită de Liviu Varciu (@liviu_varciu) pe

Dacă vrei să revezi show-ul de senzație făcut de cei doi, atunci nu uita că sezonul 6 „Poftiți pe la noi” va fi redifuzat miercurea și joia, de la ora 20:30, la Antena 1!

Pe Liviu Vârciu îl poți urmări lunea și marțea, de la ora 20:30, la Antena 1, în super show-ul „Rămân cu tine”!

citește și: Liviu Vârciu de la Rămân cu tine, dezvăluire uluitoare din trecut: „Multe s-au speriat când au intrat în casă, dar ele au pierdut”

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Citește și
petrică-cercel-fiul-lui-ionuț-cercel
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Mai multe articole

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri