Liviu Vârciu, mesaj emoționant pentru Nea Marin. Ce urare i-a făcut "fiul", la ceas aniversar, renumitului coregraf

Nea Marin împlinește 63 de ani, iar în zi de sărbătoare "fiul său", Liviu Vârciu, i-a făcut o urare emoționantă. Cei doi au o relație specială, iar declarațiile lui Liviu descoperă dragostea pe care și-o poartă.

Liviu Vârciu și Nea Marin Barbu

Instagram/ Nea Marin - Marin Barbu

Nea Marin este cunoscut de toată lumea pentru spectacolul pe care îl face de fiecare dată cu aparițiile sale memorabile în emisiunile de divertisment. Celebrul dansator de muzică populară se bucură de o mulțime care îl iubește și îl stimeză.

Pe parcursul anilor, el și Liviu Vârciu au dezvoltat o relație specială. Datorită jobului comun, cei doi au lucrat mult timp pentru aceleași proiecte de televiziune, fapt care i-a apropiat extrem de mult. Nea Marin l-a poreclit pe Liviu "fiul său", iar Liviu Vârciu l-a numit "tată".

Chiar dacă cei doi au fost văzuți mai mereu în "război", pentru că Liviu trăgea chiulul de la muncă, iar Nea Marin îi aplica corecții ori de câte ori avea ocazia, cei doi au o relație mai mult decât de prietenie.

Citește și: Cum a răsfățat-o Liviu Vârciu pe Anda Călin, mama copiilor săi, de ziua ei. Femeia a făcut totul public

La ceas aniversar, Liviu i-a făcut o mărturisire emoționantă și o urare extrem de frumoasă: "Astăzi este ziua nebunului meu! Te iubesc și îți mulțumesc ca ai fost și ești ca un tata pentru mine", a scris Liviu Vârciu.

Toată lumea îl știe pe Nea Marin, însă puțină lume i-a văzut fiicile și soția. Cât de frumoase sunt și ce vârstă au

Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Pe lângă succesul din viața profesională, Nea Marin se poate mândri cu o familie împlinită și cu o soție extrem de devotată și frumoasă.

S-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Citește și: Liviu Vârciu, nea Marin și Daniela Crudu, întâlnire de gradul 0. Cum a reacționat focoasa brunetă când a fost tachinată

Mioara şi Marin Barbu au 41 de ani de căsnicie, s-au cunoscut de când erau tineri, iar împreună au pus bazele unei familii unite și respectate.

Aceste zile sunt dintre cele mai speciale din an pentru mine... Fetele mele mari adaugă o noua floare în buchetul vieții...

Publicată de Marin Barbu - Nea Marin pe Joi, 21 ianuarie 2021

De curând, acesta a postat în mediul online fotografii cu fiica sa Larisa și soția sa care și-au sărbătorit ziua de naștere.

Mioara Barbu i-a dăruit două fiice extrem de frumoase: Dana (39 de ani) și Larisa (33 de ani). În timp ce fiica cea mare l-a făcut fericit dăruindu-i doi nepoți – Ana Maria (12 ani) și Darius Andrei (13 ani)

Ultimele știri