Căutare Live

Liviu Vârciu, primul interviu după ce s-a despărțit de Anda Călin: ”Sunt foarte bine așa cum sunt, nu-mi mai doresc iubire, nu mai vreau nimic!”

A trecut printr-o despărțire, însă Liviu Vârciu se declară fericit, iar tot ce-și dorește este ca fiicele lui să fie sănătoase. 

A trecut printr-o despărțire, însă Liviu Vârciu se declară fericit, iar tot ce-și dorește este ca fiicele lui să fie sănătoase.

În cadrul unui interviu, acesta a vorbit despre faptul că s-a tatuat împreună cu fiica lui Carmina.

”Sunt un tată ori inconștient ori genial. Da, ne-am făcut tatuaje, pentru că fata mea și-a dorit foarte mult. Îmi spunea asta de vreun an și jumătate și, decât să se facă într-o scară de bloc, am dus-o eu, într-un loc sigur. E foarte fericită, umblă prin casă cu mâna numai așa. Eu o iau în vacanța de vară, pentru că doar atunci pot și stau numai cu ea.”, a mărturisit el la Antena Stars.

De asemenea, întrebat ce-și dorește cel mai tare, el a mărturisit că nu mai visează la iubire.

”Sunt foarte bine așa cum sunt, nu-mi doresc decât ca familia mea să fie sănătoasă și când zic familie mă refer la părinții mei și la fetele mele. Nu-mi mai doresc iubire, nu-mi mai doresc nunți, nu mai vreau nimic. Vreau să fie sănătoase fetele mele, eu să pot să muncesc și atât.”, a mai spus Liviu Vârciu.

A cedat! Diagnosticată cu stres post traumatic, o celebră cântăreață va urma tratamente pentru dezalcolizare şi depedenţ... Ea este actrița cel mai bine plătită de la Hollywood: 40,5 milioane de dolari în doar 12 luni! Iată pe ce loc se află An...
Ultimele știri