Căutare Live

Liviu Vârciu și-a șocat fanii cu un gest ieșit din comun! S-a dat cu ruj și apoi a făcut spectacl! „Ești un tată țăcănit”

Liviu Vârciu este un om al spectacolului nu doar în timpul diferitelor emisiuni pe care le prezintă, ci și în viața de zi cu zi.

Liviu Vârciu este un om al spectacolului nu doar în timpul diferitelor emisiuni pe care le prezintă, ci și în viața de zi cu zi.

Recent, cunoscutul om de televiziune a reușit să își uimească fanii cu o apariție de senzație. Mai exact, acesta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de fiica sa, Carmina.

Ceea ce i-a uimit pe toți este faptul că Liviu Vârciu era dat cu...ruj! Și imaginea chiar a făcut furori printre fanii cunoscutului prezentator.

„Eşti un tată țăcănit. Fă cât mai multe nebunii cu fata ta pt că astfel de amintiri rămân în suflet”, au comentat internauții.

Pentru cei care nu știu, Liviu Vârciu are o relație extrem de apropiată cu fiica sa, Carmina. Totuși, acesta se pregătește să devină tătic pentru a doua oară, cu o altă femeie.

Citește și:

Liviu Vârciu, cu ochii „în lacrimi”. A primit o veste scrisă care l-a făcut să își piardă... speranța!

În lacrimi, Betty Salam a dat prima declarație după ce tatăl ei a suferit un infarct: „ Tata avea probleme mai vechi de... Averea Denisei Manelista a fost un șoc pentru familie! Ce au descoperit rudele în conturile regretatei artiste...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x