Căutare Live

Liviu Vârciu a aflat sexul celui de-al doilea bebeluș. El și Anda Călin au așteptat cu sufletul la gură vestea medicilor

Se pare că de data aceasta, Liviu Vârciu va fi tată de băiat, așa cum prezentatorul tv își dorea de multă vreme.

Liviu Vârciu a aflat sexul celui de-al doilea bebeluș

Liviu Vârciu și Anda Călin vor deveni părinți pentru a doua oară. Potrivit Spynews, se pare că de data asta cei doi vor avea un băiețel, așa cum prezentatorul tv își dorea de multă vreme.

Apropiaţii artistului au declarat pentru Spynews.ro că Vârciu este extrem de fericit pentru faptul că Anda Călin îl va face tată de băiat.

Astfel că, Anda Călin a reuşit să-i îndeplinească lui Liviu cel mai mare vis, acela de a avea și un băiat. Vedeta Antena 1 mai are doua fete, pe Anastasia și pe Carmina, fiica cea mare pe care o are cu Amy Teiceanu.

„Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple”, a declarat Anda Călin anul trecut.

Emisiune nouă la Antena 1! Liviu Vârciu a început filmările pentru show-ul de dating Râmân cu tine

Dani și Paula Seling, povești despre iubire! "O relație trebuie să depășească mândria și orgoliul" VIDEO... Varsity Blues - Procesul actriţei Lori Loughlin, programat să înceapă în octombrie...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x