Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Lora a ajuns "Dincolo de aparenţe"! Declaraţii în exclusivitate despre viaţa personală: "El a descoperit frumuseţea mea interioară"

Lora este una dintre cele mai iubite artiste din România şi se poate lăuda cu o carieră de succes. În ceea ce priveşte viaţa personală, în schimb, vedeta este foarte discretă şi evită să vorbească despre lucrurile intime.

Lora este una dintre cele mai iubite artiste din România şi se poate lăuda cu o carieră de succes. În ceea ce priveşte viaţa personală, în schimb, vedeta este foarte discretă şi evită să vorbească despre lucrurile intime. Special pentru emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Lora a făcut declaraţii în exclusivitate despre bărbatul care o face fericită.

În ultima perioadă, în presă au apărut tot felul de zvonuri legate de relaţia pe care Lora o are cu Ionuţ Ghenu, managerul său. Care este adevărul?

"Să spunem că este un bărbat care a descoperit frumuseţea mea interioară înainte de orice altceva. Probabil de asta este bărbatul pe care îl iubesc. Nu cred că la partea cu frumuseţea mai e ceva de descoperit, cred că la partea aia pasională, dar mai mult spre negativ. Aia încă nu a fost descoperită. A văzut cum stă treaba, dar nu pe pielea lui," a mărturisit Lora.

Lora şi Ionuţ Ghenu - Sursa foto: Facebook

Vedeta recunoaşte că are o fire vulcanică uneori, dar partenerul ei de viaţă o înţelege şi o completează. "El ştie că sunt o persoană foarte corectă şi atunci are încredere când devin foarte dură şi pasională. Poate părea câteodată că pierd controlul asupra nervilor mei, dar ştiu foarte bine ce spun", a mai povestit artista.

Lora trece printr-o nouă etapă în viaţa ei, este îndrăgostită şi se bucură de toate aceste momente frumoase. Face exact ce simte şi nu ţine cont de alte reguli.

"Am apărut pe scenă aproape nemachiată, aşa era starea mea interioară. Simţeam nevoia să nu am nimic. Oricum nu îmi place să mă machiez foarte mult. Am renunţat la fondul de ten" a spus Lora, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Recomandari