Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Loredana atrage toate privirile la plajă. Cum arată sutienul roz croșetat, care îi scoate bustul în evidență

Loredana Groza atrage toate privirile la plajă. Aceasta poartă cele mai provocatoare ținute, care îi scot în evidență formele apetisante.

Loredana apelează la cele mai sexy ținute, iar costumele de baie pe care le-a purtat în Mexic au fost unele extrem de provocatoare

Loredana Groza se bucură de timpul petrecut în Mexic și își dorește să imortalizeze toate momentele frumoase pentru a le arăta oamenilor din mediul online cum arată pentru ea paradisul.

Artista își ține la curent fanii cu toate evenimentele din viața ei. Aceasta a plecat într-o vacanță bine meritată în Tulum, Mexic, însă nu a uitat să le prezinte și celor 542.000 de urmăritori peisajele frumoase, apa cristalină, nisipul auriu, dar și formele sale provocatoare, cu care a atras atenția localnicilor pe plajă.

Cum arată sutienul roz croșetat, care îi scoate bustul în evidență Loredanei

Artista a încins Instagram-ul de când este în vacanță. Aceasta a publicat o mulțime de imagini incendiare, care au pus pe jar publicul masculin și au atras toată atenția.

Loredana apelează la cele mai sexy ținute, iar costumele de baie pe care le-a purtat în Mexic au fost unele extrem de provocatoare și i-au scos în evidență atuurile fizice.

Citește și: Loredana Groza, imaginea care a atras toate privirile. Ce face vedeta în vacanța din Mexic | FOTO

Deși a purtat mai multe costume de baie, unul singur a atras privirile celor de pe plajă. Jurata emisiunii "X Factor" a apelat la un costum de baie din două piese, roz și croșetat, care i-a pus într-o lumină bună bustul generos.

Loredana s-a îndrăgostit de tot ceea ce îi oferă Mexicul și nu exclude ideea de a se muta acolo pentru totdeauna.

La cei 50 de ani, artsita arata demențial și nu îi este teamă să arate acest lucru, ba mai mult de atât, frumoasa cântăreață își etalează formele apetisante pe rețelele de socializare de câte ori are ocazia.

Citește și: Loredana și Adrian Petrache au lansat melodia "Efemer". Cum au fost surprinși cei doi în videoclip

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că arată grozav și că este foarte frumoasă.

"Ești foarte frumoasă, Loredana!" sau "Ești mai mult decât superbă.", au fost comentariile oamenilor din mediul online, care o apreciază și o îndrăgesc pe Loredana.

Care a fost cel mai frumos cadou primit de Loredana în copilărie

Loredana a vorbit despre cea mai frumoasă etapă a vieții sale, copilăria, dar și despre cel mai frumos cadou pe care l-a primit atunci. Aceasta a mărturisit că familia i-a fost aproape întotdeauna indiferent de situație și că au încurajat-o să devină omul care este astăzi.

"Crăciunurile copilăriei mele au fost fascinante pentru că sunt ca niște amintiri de poveste. Cele mai frumoase erau cele petrecute la bunici pentru că era zăpadă, pentru că eram cu colindatul cu toți verișorii, cu fratele meu, cu prietenii de acolo, de la țară. Țin minte că ne degerau piciorușele și năsucurile și nu ne lăsam până nu străbăteam satul de la un capăt la altul. Și chiar dacă primeam doar covrigi sau nuci sau mere sau câțiva bănuți, pentru noi nu câștigul conta, ci faptul că puteam să facem acest ritual în fiecare an și să ne bucurăm și să bucurăm atâția oameni", a spus Loredana.

Artista a vorbit cu foarte multe emoții în cuvinte și melancolică despre cel mai frumos cadou pe care l-a primit în copilărie.

"Cel mai frumos, trebuie să recunosc, a fost o păpușă pe care mi-am dorit-o foarte tare. Eram într-a patra cred și încă îmi mai doream păpuși mai ales păpuși din alea foarte mari. Era în vitrină, blondă, cu ochi albaștri, cumva era un fel de alter ego al meu", a mărturisit ea în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani".

Recomandari