Loredana Chivu, inundată de trandafiri de ziua ei. Surpriza luxoasă de care a avut parte diva

Loredana Chivu a împlinit la începutul lunii ianuarie vârsta de 31 de ani și a fost extrem de răsfățată. Diva a primit 1001 de trandafiri.

Loredana CHivu a primit 1001 de trandafiri, la aniversarea de 31 de ani

Instagram

Loredana Chivu s-a fotografiat într-o cameră plină cu trandafiri. Mai exact, Loredana Chivu a primit 1001 de trandafiri, la împlinirea vârstei de 31 de ani.

„Mă simt binecuvântată! O aniversare de neuitat..și e doar începutul..Mă simt copleșită de atâta atenție și iubire, simt că anul ăsta am alături de mine persoane care mă iubesc cu adevărat..am păstrat în jurul meu doar oameni care merită și am câștigat alții oameni minunați..Simt că totul e așa cum trebuie să fie! Am cea mai minunată familie, prieteni, voi, comunitatea mea frumoasă”, a scris Loredana Chivu pe Instagram.

În prezent, fosta asistentă TV se află în Dubai, unde s-a fotografiat purtând o pereche de pantaloni mulați, din latex. Loredana Chiu a scris că se află acolo alături de prieteni.

Mașina Loredanei Chivu a fost incendiată primăvara trecută

Primăvara trecută Loredana Chivu a intrat în atenția presei, după ce o femeie i-a incendiat mașina.

Citește și: Cum arată mama Loredanei Chivu! Blondina și-a pus imediat fanii la punct: „Îi respect dorința”

„Am fost foarte șocată să îmi văd mașina în flăcări. Eu, fratele meu și mama mea am trăit un coșmar și această femeie trebuie să plătească în fața legii. Toate probele au condus spre ea. Individa care a făcut acest lucru este arestată la domiciliu și în continuare urmează o anchetă la Procuratură privind faptele grave pe care le-a săvârșit. Nici măcar nu o cunoșteam. Nu aveam niciun fel de implicare. Mi se pare că trăiesc un coșmar. Nu îmi vine să cred nici acum că mi s-a întâmplat asta. Sper din suflet să plătească pentru tot ce a făcut. O să treacă toate și o să se așeze lucrurile”, a declarat atunci Loredana Chivu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Ce operații estetice are Loredana Chivu

Anul trecut Loredana Chivu a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut, ca urmare a complexelor pe care le-a avut.

Citește și: Vedete din România înainte și după operații estetice. Ele au recunoscut că au apelat la chirurgia plastică

„Am avut complexe legate de modul în care arătam. Am fost nemulţulită de mărimea sânilor, mi-am pus silicoane pentru că nu aveam sâni. Mărimea sânilor a fost principalul meu complex (...) Am suferit o intervenţie chirurgicală la nas în principal pentru că nu puteam respira iar dacă tot mi-am rezolvat problema cu respiraţia, am umblat puţin şi la estetică (...) Toată lumea mă întreabă dacă am faţete, nu am faţete, în schimb am acid hialuronic în buze (...) Sunt prima Din România care şi-a injectat fundul, deşi aveam un fund mare, îl voiam şi mai bombat (...) Când am intrat în showbiz m-am lovit de un val de critici pe care nu am ştiut să le gestionez şi am intrat în depresie. Am realizat că dacă eu nu mă ajut, nu mă ajută nimeni (...) Mă gândesc deja la alte operaţii. După ce voi avea doi-trei copii o să-mi fac o liposucţie. E important să rămânem frumoase atât pentru parteneri cât şi pentru noi” a povestit Loredana Chivu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și: Loredana Chivu, mai provocatoare ca niciodată! Fosta asistentă și-a etalat formele, iar fanii sunt în extaz | Foto

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri