Loredana Groza, cu un decolteu adânc, lângă bradul împodobit. Cu cine petrece vedeta prima zi de Crăciun

În prima zi de Crăciun, frumoasa jurată X Factor a petrecut minunată sărbătoare în familie, alături de fiica ei, Elena.

Loredana Groza, cu un decolteu adânc, lângă bradul împodobit. Cu cine petrece vedeta prima zi de Crăciun

instagram

Mamă și fiică, una mai frumoasă decât cealaltă, cele două s-au fotografiat lângă brad, în ținute spectaculoase. Elena, în vârstă de 22 de ani, a ales să foarte o rochie corai, iar Loredana a purtat o ținută sexy, mulată și cu un decolteu amplu, care îi pune în vedere formele.

Elena Boncea este fiica Loredanei cu Andrei Boncea. Cei doi sunt căsătoriți de foarte mulți ani, dar au decis să își țină viața privată departe de ochii presei. Elena, fiica celor doi, seamănă leit cu mama ei, singura diferență dintre cele două fiind culoarea părului. Lori mereu s-a lăudat cu fiica ei frumoasă și se declară o mamă modernă, care își sprijină copilul în alegerile ei.

Lori, la 50 de ani ca la 20

Plină de șarm feminin, Loredana reușește să aducă plusvaloare fotografiilor de pe Instagram prin felul său de a fi și de a se afișa, iar la frumoasa vârstă de 50 de ani ea este un exemplu pentru toți care s-au gândit vreodată că vârsta nu ar fi doar un număr, ci o definiție!

Care este secretul unei căsnicii de lungă durată?

Loredana a vorbit într-un interviu pentru viva.ro și despre viața ei personală și relația de cuplu. Loredana Groza, una dintre marile voci ale României și-a dezvăluit secretele, care au stat la temelia unei căsnicii perfecte, așa cum este a ei.

"Încerc să fiu o mamă bună, chiar dacă mi se pare cel mai greu lucru pe lumea asta! În fiecare zi învăț și încerc să devin acea mamă pe care fiecare copil și-o dorește.

Uneori reușesc, alteori nu, dar important este că îmi doresc și am o fată pe care o ador și încerc să o fac fericită, și de aceea pentru mine acest rol nu e tocmai simplu. Atunci când sunt acasă, las deoparte toate problemele legate de carieră și încerc să mă dedic familiei mele, atât cât îmi permite timpul. Gătesc, fac curat, sunt gospodina ideală", spune Loredana.

"Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc", a mai adăugat Lori.

Loredana și Adrian Petrache au lansat melodia "Efemer"

Fostul concurent al emisiunii de talente a fost prima alegere a frumoasei artiste, care și-a dorit din tot sufletul să îl aibă în echipa ei. Nepotul lui Florin Salam a venit pe scenă în pași timizi, însă a făcut show cu piesa interpretată și timbrul vocal.

Între Loredana și Adrian Petrache s-a observat o chimie încă de la bun început, iar cei doi fac o echipă grozavă împreună. Aceștia au lucrat în amănunt la piesa "Efemer", pe care au lansat-o în cadrul emisiunii "X Factor".

Ultimele știri