Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lovitură cruntă pentru un cântăreț celebru! I-a murit mama la 46 de ani, iar acum tatăl lui a fost operat de urgență! Bărbatul fusese diagnosticat cu cancer

Un artist celebru, care a cucerit inimile a milioane de oameni, trece prin momente dificile. La doar un an și jumătate de când mama lui s-a stins din viață, acesta a mai primit o lovitură cruntă.

Un artist celebru, care a cucerit inimile a milioane de oameni, trece prin momente dificile. La doar un an și jumătate de când mama lui s-a stins din viață, acesta a mai primit o lovitură cruntă.

Coșmarurile par să nu se mai sfârșească pentru Louis Tomlinson, cântărețul trupei ”One Direction”. La aproape doi ani de când mama lui, în vârstă de 46 de ani, a murit din cauza leucemiei, acum, tatăl lui biologic a fost operat pentru a-i fi îndepărtată o tumoare.

Troy Austin, în vârstă de 49 de ani, tatăl biologic al lui Louis, a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu mai bine de un an de zile. În ultima perioadă, însă, starea lui de sănătate s-a înrăutățit, iar medicii au decis să-l opereze, pentru a-i fi îndepărtată o tumoare de aproape patru centimetri de pe ficat.

Conform mărturisirilor acestuia, bărbatul avea un stil de viață haotic și fuma până la 25 de țigări pe zi. De asemenea, el obișnuia să bea pentru a celebra fiecare moment important din viață și, mai mult de atât, era stresul. Toate acestea au contribuit, potrivit spuselor lui, la apariția bolii.

One Direction, trupă care a luat naştere în 2010, a creat hituri precum "Drag Me Down," ''Story of My Life," ''What Makes You Beautiful," ''Perfect" şi "Best Song Ever."

One Direction (abreviată 1D) este o formaţie pop de băieţi din Londra, ai cărei membri sunt Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles şi Louis Tomlinson. Aceasta a fost formată în cel de-al şaptelea sezon al emisiunii The X Factor din 2010, unde a obţinut locul al treilea, performanţă în urma căreia a semnat un contract cu Syco Music, casa de discuri a lui Simon Cowell. Propulsate spre succesul internaţional de puterea reţelelor de socializare, albumele "Up All Night" şi "Take Me Home", lansate în 2011 şi respectiv 2012, au doborât mai multe recorduri, au dominat clasamentele din majoritatea pieţelor importante şi au generat piese de succes precum „What Makes You Beautiful”, „Live While We're Young”, „Story of My Life” şi „Steal My Girl”.

Recomandari