Lovitură grea pentru Jennifer Aniston. Selena Gomez a pus ochii tot pe un JUSTIN, dar nu Bieber, ci Theroux. Cântăreaţa, îndrăgostită de un bărbat cu 20 de ani mai mare ca ea?!

 
+4 click pentru
galerie

Selena Gomez şi Justin Theroux sunt amici de mai mulţi ani, dar o sursă din anturajul lor susţine că relaţia lor a devenit una romantică.

Faptul că este un bărbat divorțat și este cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, n-a împiedicat-o pe Selena să încerce să îl cucerească. 

"Inițial, s-au sprijinit unul pe altul după despărțirile dureroase prin care au trecut. Apoi au stat mult pe FaceTime şi şi-au trimis mesaje, au vorbit despre ce vor face în viață şi despre obiectivele lor în carieră. Sunt foarte sinceri şi deschişi unul cu celălalt", a declarat sursa citată de E! News.

Apropiaţii Selenei nu văd însă cu ochi buni această relaţie, temându-se că nu va funcţiona şi astfel cântăreaţa va suferi mult. În plus, Jennifer Aniston este foarte supărată şi vede această relaţie ca pe o lovitură pe la spate. "Jen nu-i deloc fericită. Ea crede că ar fi o trădare completă din partea lor", a mai spus sursa.

Cea mai răsunătoare despărțire de anul acesta a fost cea dintre Jennifer Aniston si Justin Theroux. A venit după Ziua Îndrăgostiților, pe 15 februarie. Anunţul a fost făcut chiar de cei doi, care au vrut, astfel, să elimine speculaţiile presei de scandal.

SURSA FOTO: HEPTA.RO facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe