Antena Căutare

Lucrurile Zinei Dumitrescu au ajuns în saci! Explicația directorului azilului la care a murit creatoarea de modă. „Sunt deosebite”

Lucrurile Zinei Dumitrescu au ajuns în saci, la azil, după cum a spusIon Cassian, patronul căminului de bătrâni din Ghermănești unde ea a stat în ultimii ani de viață și unde a murit, pe 28 martie.

Lucrurile Zinei Dumitrescu au ajuns în saci, la azil, după cum a spusIon Cassian, patronul căminului de bătrâni din Ghermănești unde ea a stat în ultimii ani de viață și unde a murit, pe 28 martie.

Dacă de obicei lucrurile unei persoane decedate se împart între cei dragi, cele ale Zinei Dumitrescu – haine, bijuterii, au ajuns în saci de care, deocamdată, nu s-a atins nimeni.

În lipsa unor dispoziții privind obiectele personale ale Zinei Dumitrescu, pe care ar fi trebuit să le dea fiul fostei creatoare de modă, Cătălin Negreanu, Ion Cassian și-a pus angajații să strângă toate lucrurile în saci și să-i sigileze.

„Nu s-a atins nimeni de ele. Nu le putem împărți la azil. Ea avea foarte multe lucruri deosebite, primite de la prietena ei Dana, din Germania, cum ar fi un pardesiu de cașmir sau alte haine din materiale scumpe”, a declarat Cassian, potrivit libertatea.ro.

Acesta a adăugat că Zina nu avea colecție de blănuri, așa cum s-a crezut, și nici multe bijuterii de valoare.

„Probabil toate hainele în care apărea le lua de la casa de modă, după care le ducea înapoi. Avea doar două blănuri ale ei. Iar multe bijuterii erau gablonțuri, fără valoare prea mare”, a spus el.

Povestea fabuloasă a româncei căsătorite cu milionarul care deține Statuia Libertății: „Vom merge într-o vacanță în Arub... Ultima dorință a Zinei Dumitrescu nu a fost respectată! A lăsat instrucțiuni clare, dar în zadar. „S-a jurat că asta i-a...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x