Căutare Live

Luis Fonsi a strâns o avere frumușică, după hitul care a înnebunit planeta! Cum arată vila fabuloasă a artistului care cântă „Despacito”

Luis Fonsi care a reuşit să bată toate recordurile cu piesa "Despacito" are o casă. spectaculoasă. Fiecare colţişor al casei este decorat până la cel mai mic detaliu. Vă arătăm imagini incredibile cu vila de milioane de dolari.

Luis Fonsi care a reuşit să bată toate recordurile cu piesa "Despacito" are o casă spectaculoasă. Fiecare colţişor al casei este decorat până la cel mai mic detaliu.

Artistul are o avere de 275 de milioane de dolari. Vila din Beverly Hills este spectaculoasă. Fiecare detaliu este la superlativ.

Celebrul hit al lui Fonsi, „Despacito”, este cel mai vizionat videoclip în decurs de 24 de ore al unei piese cântate în spaniolă, cu 5,4 milioane de accesări.

Piesa a fost descărcată de 4,6 miliarde de ori în numai şase luni, potrivit datelor furnizate de Nielsen Music, citate de Billboard. Single-ul a petrecut 16 săptămâni pe primul loc în Billboard 100, egalizând recordul stabilit de Mariah Carey şi Boyz II Men, cu „One Sweet Day”, în 1995-1996.

De la el a moștenit talentul! Imagini de colecție cu tatăl lui Connect-R. A urcat pe scenă și a făcut show... Ce se întâmplă, în aceste momente, cu Ionela Prodan? Cântăreața este internată în spital. Fiica din America a aterizat d...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri