Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Bombă! Luis Lazarus vorbește, după ani de zile, despre cazul Elodia: „Ce faceți dacă apare vie, în carne și oase, în fața voastră?”

Luis LazaruCazul Elodia Ghinescu rămâne un mister în România, iar unul dintre oamenii care au cercetat, dezbătut și depicat firul în patru este avocatul Luis Lazarus. s vorbește, după ani de zile, despre cazul Elodia Ghinescu

Cazul Elodia Ghinescu rămâne un mister în România, iar unul dintre oamenii care au cercetat, dezbătut și depicat firul în patru este avocatul Luis Lazarus.

Deși cadavrul avocatei nu a fost găsit nici până în prezent, toate indiciile l-au acuzat pe Cioacă, cel care a fost și condamnat la închisoare în acest dosar

Ce ar face Lazarus dacă Elodia ar apărea vie? Avocatul spunea, la acel moment, că s-ar lăsa de presă, asta pentru că este convins că decizia judecătorilor este cea corectă și că Cioacă este cel care a ucis-o, în ciuda faptului că trupul neînsuflețit nu a fost găsit.

Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu, a fost condamnat în iunie 2014 la 15 ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale.Acesta ar fi dus trupul femeii în cada băii principale, unde l-ar fi tranşat şi ar fi ascuns rămăşiţele într-un loc rămas necunoscut.

Recomandari