Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

”Mă simt atât de bine să fiu din nou acasă!” Paris Jackson a mers în locul unde a crescut alături de tatăl ei: Cum arată fiica lui MJ la 18 ani!

Paris Jackson a vizitat casa în care şi-a petrecut copilăria, celebra fermă Nerveland a cântăreţului Michael Jackson, iar fiica megastarului a declarat că această vizită i-a făcut ”mult bine”, informează contactmusic.com.

Paris Jackson a vizitat casa în care şi-a petrecut copilăria, celebra fermă Nerveland a cântăreţului Michael Jackson, iar fiica megastarului a declarat că această vizită i-a făcut ”mult bine”, informează contactmusic.com, citat de news.ro.

Ajunsă între timp la vârsta de 18 ani, fiica lui Michael Jackson a dorit să vadă încă o dată casa în care a crescut alături de megastar şi de cei doi fraţi ai ei, Prince Jackson şi ”Blanket”.

Paris Jackson, care doreşte să devină cântăreaţă, a publicat apoi pe contul ei de Instagram o fotografie a reşedinţei principale de la Neverland.

felt so good to be home even for a little bit.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

”Mă simt atât de bine să fiu din nou acasă, deşi mă aflu aici doar pentru o scurtă vizită”, a scris Paris în textul care însoţeşte fotografia.

Tânăra s-a plimbat apoi pe proprietate şi a vizitat locul în care se află grădina zoologică, a făcut selfie-uri alături de câteva alpaca şi s-a filmat într-o scurtă înregistrare video în timp ce hrănea acele animale.

”Noii mei prieteni: Rickie, Survivor şi Kyle”, a explicat Paris în mesajul care însoţeşte acel video.

Paris Jackson a vizitat ferma Neverland însoţită de iubitul ei Michael Snoddy, cu care are o relaţie de şapte luni. Michael Snoddy lucra la un serviciu care livrează pizza atunci când a cunoscut-o pe fiica megastarului, însă a demisionat în luna iulie şi de atunci locuieşte alături de familia Jackson.

Ferma Neverland a fost pusă în vânzare în mai 2015 contra sumei de 100 de milioane de dolari.

Atât Paris, cât şi fratele ei mai mare Prince au adus un omagiu pe Instagram tatălui lor decedat, care ar fi împlinit vârsta de 58 de ani în luna august.

Recomandari