Macanache, "băiatul rău" din showbiz, a dat cu mopul și a picat Bacalaureatul la matematică

Macanache, rapperul care a realizat piesa "Rămâi cu bine", alături de Delia, nu a fost un elev model. Artistul a picat Bacul la matematică, luând nota 2.

Macanache, rapperul care a realizat piesa "Rămâi cu bine", alături de Delia, nu a fost un elev model. Artistul a picat Bacul la matematică, luând nota 2. Nu îi este rușine de trecut și își asumă tot ceea ce a făcut.

Macanache, despre piesa "Rămâi cu bine", realizată împreună cu Delia

În nicio clipă, fie că a dat cu mopul sau a făcut curățenie, nu a uitat să fie om. În plus, talentul l-a ajutat să transpună în muzica lui tot ceea ce a trăit. Și până la succes nu a fost decât un pas. În copilărie, a făcut gimnastică de performanță, ba chiar a luat chiar și câteva medalii de aur.

Are diplomă de informatician, e pasionat de sport și speră ca într-o zi să își ia bacalaureatul.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri