Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Macaulay Culkin, apariție rară în public. Cum a fost fotografiat recent actorul

Macaulay Culkin a trecut în ultimii ani printr-o serie de schimbări.

Macaulay Culkin, în rolul din Singur acasă

Profimedia Images

Sunt mulți cei care îl apreciază pentru rolul din Singur acasă, dar după aceea actorul a ajuns să se retragă treptat din lumea filmului din cauza dependeței de substanțe interzise și a depresiei.

Faimosul actor apare destul de rar în public, dar atunci când o face are grijă să iasă din tipare și să intre în atenția fotografilor. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când a fost suprins pe stradă, în Los Angeles.

Macaulay Culkin, pe străzile din Los Angeles

Actorul se afla la plimbare cu iubita sa, dar aceștia nu erau singuri, ci alături de animalele lor de companie. Ceea ce a atras cel mai mult atenția a fost faptul că actorul împingea un căruț în care se afla de fapt o pisică, nu un copil așa cum ar crede toți.

Macaulay Culkin, apariție rară în public. Cum a fost fotografiat recent actorul

Brenda Song este iubita actorului, iar cei doi formează un cuplu din luna iulie a anului 2017.

Celebrul actor nu a avut o copilărie fericită. De multe ori a dat vina pe tatăl său, care era extrem de exigent cu el, iar la vârsta de 14 ani a și plecat de acasă și nu a mai păstrat deloc legătura cu familia sa.

În schimb, o persoană care a jucat un rol extrem de important în viața lui Macaulay a fost chiar Michael Jackson, iar cei doi au avut o relație atât de apropiată încât Macaulay este nașului lui Paris Jackson, primul copil al starului.

Recomandari