Căutare Live

Machiaj de Oscar 2010

Oscarurile 2010 au marcat o premiera de bun augur. Filmul Star Trek a castigat pentru prima oara statueta suprema, chiar daca nu la o categorie esentiala, ci la cea de cel mai bun machiaj.

Mindy Hall, Barney Burman si Joel Harlow au urcat pe scena pentru a primi premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj al anului 2010 in cinematografe.

Ei au glumit pe seama deghizarii lui Ben Stiller, recunoscand ca nu se pot ridica totusi la valoarea acestuia.


Machiajul castigator a tinut mai putin de transformarea actorilor in personaje extraterestre, concentrandu-se in schimb pe asemanarea izbitoare a actorilor din cea mai recenta serie, cu personajele interpretate cu mai bine de 40 de ani in urma.

James T Kirk, Mr Spock si Sulu au revenit la viata in variante aproape identice cu cele initiale, fara ca actorii principali sa fi trecut prin mana chirurgilor plasticieni.


Sursa foto: www.imdb.com

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Sandy Powell a primit Oscarul pentru cele mai bune costume...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri