Mădălina Manole a trăit în teroare ultimii ani de viață? Fratele artistei a decis să vorbească: "Omul ăsta era rău. Ea încă îl iubea pe Șerban Georgescu"

 

Pe 14 iulie, în urmă cu opt ani, a murit. Mădălina Manole s-a la doar 43 de ani, chiar de ziua sa, din propria voință. "Fata cu părul de foc" nu și-a mai aniversat ziua de naștere de opt ani, de atunci când vestea morții sale a întristat întreaga Românie. 

S-au spus și s-au scris multe despre moartea regretatei artiste și, în ciuda faptului că dosarul prin care i se ancheta decesul a fost închis, rezultatul fiind sinucidere cu Furandan, tatăl, dar și fratele Mădălinei au, în continuare, multe întrebări.

Fratele cântăreței a povestit, pentru Libertatea, cum Mădălina e încă vie în amintirea lor. 

“Tata o visează destul de des. Mădălina îi spune mereu că ea nu a făcut ce s-a spus despre ea și că acum e fericită acolo, cu Șerban (n.r. – Georgescu, primul său soț) și cu mama", a mărturisit Marian Manole, potrivit sursei citate.

Tot Marian Manole a povestit cum Mădălina Manole a continuat să-l iubească pe primul său soț, în ciuda divorțului, dar și cum încercarea sa de a fi fericită alături de Petru Mircea ar fi eșuat.

“Îl mai iubea. Vorbeam cu ea. A divorțat pentru că Șerban mai avea unele scăpări, iar ea era mai sensibilă. Apoi, l-a luat pe ăsta din Botoșani, care a fost mult mai rău", a mai povestit bărbatul.

Familia Mădălinei Manole nu l-a mai văzut pe fiul artistei, pe Petru, de la tragedia din 2010. 

Mădălina Manole s-a născut la 14 iulie 1967, la Vălenii de Munte. A studiat chitara și a început să compună muzică folk pe versurile unor poeți consacrați. Prima compoziție proprie a fost "Toamnă nouă". În anul 1988, Mădălina a participat la Festivalul Mamaia cu piesa ''Un om sentimental'', compusă de Șerban Georgescu. Este începutul unei colaborări de succes între cei doi. Mădălina și Șerban au fost căsătoriți timp de opt ani.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe