Căutare Live

Maddox Jolie-Pitt are 20 de ani și e complet transformat. Cum arată acum fiul actriței Angelina Jolie

Maddox Jolie-Pitt este subiectul principal în divorțul Angelinei Jolie de actorul Brad Pitt. Actrița a spus că motivul despărțirii a fost chiar fiul ei, pentru că fostul său soț a devenit violent cu Maddox în timpul unei călătorii.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună 6 copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox

Profimedia Images

Cum fanii sunt din ce în ce mai curioși și vor să afle cât mai multe detalii despre viața vedetelor, curiozitatea s-a păstrat și în cazul lui Maddox Jolie-Pitt. Oamenii au devenit tot mai curioși cu privire la viața celui mai mare fiu al vedetei din Maleficent.

Jolie și-a deschis sufletul în fața publicului său într-un interviu din trecut pentru revista Vogue. Atunci, actrița a declarat că a luat decizia corectă de a se separa de Brad Pitt. Ruptura dintre cei doi actori de la Hollywood a avut loc în anul 2016. În momentul la care au decis să divorțeze, Maddox Jolie-Pitt era încă minor. Timpul a trecut, iar în prezent adolescentul are alte drepturi în raport cu părinții săi.

Vezi mai multe imagini cu Maddox Jolie-Pitt AICI!

Pentru cine bat clopotele de nuntă în 2022. Care sunt cele mai nerăbdătoare vedete care vor să ajungă la altar... Alexandra Stan, imaginea adorabilă din copilărie. Cum s-a pozat alături de părinții ei...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x