Madonna, greu de recunoscut la 62 de ani. Vedeta a apelat la o schimbare de look radicală

Madonna este una dintre marile artiste ale lumii care și-a surprins mereu fanii cu schimbările de look prin care a trecut, dar și cu faptul că deși are 62 de ani, pare că nu vrea să îmbătrânească deloc.

Madonna, imagini din Londra

Profimedia Images

Recent, vedeta a publicat pe contul de Instagram o serie de selfie-uri în care apare cu părul vopsit roz. Deși este implicată într-o mulțime de proiecte, diva nu uită de spiritul civic care trebuie să fie în fiecare dintre noi și îi îndeamnă pe toți să voteze la Alegerile prezindențiale din SUA, care vor avea loc pe 3 noiembrie.Madonna îl susține pe Joe Biden

În textul care însoțește imaginile, diva dă de înțeles că a votat deja în avans și că, așa cum era de așteptat, aceasta îl susține pe Bidden, contracandidatul lui Trump. Artista a avut adesea o mulțime de comentarii acide asupra Președintelui în funcție al Statelor Unite ale Americii.

În imaginile de pe rețeaua de socializare, diva apare machiată discret în zona ochilor, dar cu o nuanță de roșu aprins pe buze, poartă o ținută de zi, totul în contrast cu părul proaspăt vopsit.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri