Căutare Live

Madonna nu tolereaza fumatorii: A amenintat ca anuleaza un spectacol daca fanii fumeaza

Madonna a amenintat ca renunta la concertul din Chile daca fanii refuza sa sse opreasca din fumat. Vedeta s-a suparat in timpul repetitiilor de sunet, cand a vazut cativa admiratori care fumau in fata scenei.

Potrivit The Sun, cantareata facea repetitii in capitala Santiago in momentul in care a vazut fum de tigara. Furioasa, Madonna i-a atacat verbal pe fumatori si a spus ca nu poate concerta intr-un asemenea mediu.

„Daca aveti de gand sa fumati, eu nu particip la spectacol. Nu va pasa de mine? Nici mie nu imi pasa de voi. Bine? Chiar vreti sa facem jocul asta? Nu glumesc. Nu pot sa cant daca voi fumati. Daca ma iubiti, atunci nu fumati. Nu se fumeaza aici”, a spus Madonna.

In ciuda amenintarilor sale, concertul a decurs conform programului, dar numerosi spectatori au fost filmati in timp ce o huiduiau pe artista.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Planurile de Craciun ale vedetelor internationale...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri