Maia Morgenstern, declarație ȘOC: ,,Trupul meu îmi spune STOP”. Ce se întâmplă cu celebra actriță

 

Celebra actriță Maia Morgenstern, în vârstă de 55 de ani, este la fel de neobosită și de plină de viață. Totuși, Maia Morgenstern primește semne că are nevoie de odihnă.

Actrița cu zeci de premii la activ și numeroase roluri se dedică, în totalitate, meseriei sale. Viața sa înseamnă filme și teatru și foarte rar timp și pentru ea. Maia Morgenstern este implicată și acum în numeroase proiecte, cărora le face față cu brio, cu același devotament și talent actoricesc. Numai în această perioadă are reprezentații cu trei piese diferite și se pregătește să plece și în Olanda, la Rotterdam, cu una dintre ele. Pentru ea, potrivit propriilor mărturisiri, ziua este prea scurtă, iar cele 24 de ore nu-i ajung să termine ce are de făcut. Chiar dacă este la fel de neobosită și la 55 de ani, Maia Morgestern primește semne când trebuie să facă și o pauză de odihnă.

,,Ziua e prea scurtă, nu-mi ajung 24 de ore. Trupul meu, ființa mea, din când în când, apasă pe o frână și îmi spune stop, acum te vei odihni, vei sta puțin. Și așa se întâmplă. Semnele pe care mi le dă ființa mea, mintea mea, trupul meu, din când în când mă fac să mă opresc așa dintr-o goană nebună, prea exagerată. Există și obligațiile de management, la Teatrul Evreiesc de Stat, apoi, obligațiile artistice. Sunt proiecte culturale, artistice. Am o perioadă aglomerată, încărcată”, a declarat actrița pentru Libertatea.ro.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE