Căutare Live

Maia Morgenstern joaca la -2 grade: "Am inghetat de nu mai puteam sa-mi misc degetele"

Iubitorii de teatru sunt nevoiti sa isi urmareasca spectacolele preferate la temperaturi negative. Termometrul a aratat ieri -2 grade in una din salile Teatrului National Bucuresti.

Meteorologii anunta in fiecare zi temperaturi negative, iar acestea sunt valabile si in salile de spectacole ale Teatrului National Bucuresti. Iubitorii de teatru sunt nevoiti sa stea cu hainele pe ei pentru a nu ingheta de frig. "Jucam practic afara, la minus 2-3 grade Celsius in aer, si probabil peretii erau ramasi inghetati de la minus 20 de grade. In spirit de solidaritate cu manifestantii din Piata Universitatii, actorii se sacrifica pe altarul scenei romanesti. Era atat de frig incat ne inghetasera mainile. Pe langa frig e si foarte mult praf. E din cauza santierului probabil, pentru ca sunt multe ziduri afara, incalzire nu mai e decat pe la cabine, pe holuri e un frig ingrozitor, peste tot", s-a plans actorul Ovidiu Cuncea, conform Libertatea.

Maia Morgenstern compara situatia incredibila cu care se confrunta actorii si spectatorii de la Teatrul National Bucuresti cu perioada comunista, cand in anii '80 artistii au facut fata unei situatii asemanatoare. "Noi, astia batranii, o spunem cu absoluta amaraciune, cu un fel de tristete si umor amar, ca traim a doua tinerete... In anii ‘80 era fix asa, poate mai putin grav. Sa trimiti spectatorii acasa?! Niciodata n-am facut-o! Mi se pare lipsa de responsabilitate... Azi e mai cald in teatru, gura mica! Sechelele le vom indura maine, poimaine... E o umilinta sa joci in aceste conditii. Ieri am inghetat de nu mai puteam sa-mi misc degetele, am intepenit si asta nu poate fi dres de nimic. Daca azi s-a putut face ceva in dezastrul asta, de ce nu s-a putut si sambata?! O lipsa de preocupare? Nu ni s-a spus de ce e frig... ca e iarna afara? Starea de disconfort a spectatorilor se transmite in comunicare", a spus actrita.

Foto: feelny.net

FOTO! Vezi care sunt cele mai bogate fotomodele din lume!... VIDEO! Dani Otil, enervat din cauza hypermarketurilor! Afla motivul!...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri