Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Maluma, cu abdomenul la vedere. Ipostaza în care foarte puține femei au ocazia să îl vadă

Maluma a pus pe jar publicul feminin de pe rețelele sociale. Acesta s-a lăsat fotografiat la bustul gol și a atras toate privirile cu abdomenul său.

Maluma s-a lăsat fotografiat la bustul gol și a atras toate privirile cu abdomenul său

Getty

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut pe numele de scenă Maluma, a făcut spectacol în mediul online cu abdomenul perfect lucrat în sala de fitness.

Maluma s-a născut în Columbia pe data de 28 ianuarie 1994. Acesta este un cântăreț de succes și un compozitor de renume, care a cunoscut faima în 2011 și a devenit rapid celebru și peste hotare datorită talentului său remarcabil și pieselor ritmatice. Printre piesele de succes ale lui se numără "Farandulera", "La Temperatura", "Obesión", "tiki", "El perdedor" și "Borró cassette".

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Încă din copilărie, Juan Luis Londoño Arias a fost pasionat de fotbal și a absolvit Școala Hontaranes din El Retiro. Acesta a compuns la vârsta de 15 ani prima piesă cu un prieten, numită "Nici un quiero", iar numele său de scenă este o combinație a primelor două litere ale numelor mamei sale Marlli, tatălui său Luis și surorii sale Manuela.

Citește și: Maluma, într-o fotografie unică cu mama sa. Mesajul care a emoționat peste un milion de oameni, de la artistul internațional

Cântărețul este apreciat de mai bine de 57 de milioane de persoane pe rețelele sociale, unde este foarte activ și postează destul de des.

Maluma, surprins cu abdomenul la vedere

Juan Luis Londoño Arias a încins atmosfera pe contul său de Instagram cu o imagine de-a dreptul fierbinte. Foarte puține femei au avut ocazia să îl vadă pe cântăreț într-o astfel de ipostază, iar fanele sale au rămas cu gura căscată.

Maluma s-a lăsat fotografiat la bustul gol, iar acest lucru a atras toate privirile asupra lui. Este evident faptul că artistul este posesorul unui trup senzațional, cu care taie suflarea feminină de fiecare dată.

La cei 27 de ani, cântărețul se laudă cu abdomen de invidiat și cu un corp lucrat în sala de fitness, pe care orice bărbat și l-ar dori.

Poza a strâns rapid mai bine de 1.5 milioane de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea fanilor săi, care îi urmăresc orice mișcare din mediul online.

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că modul în care arată este unul spectaculos și că frumusețea sa este una răpitoare.

Artistul publică des fotografii din vacanțele sale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa.

De curând, Maluma a dat de înțeles că este pe cale de a-și întemeia o frumoasă familie. Columbianul a postat câteva imgini cu abdomenul unei femei, însă postările sale sunt învăluite în mister total. Fanii nu știu dacă într-adevăr Maluma va deveni părinte, fără un anunț oficial.

Citește și: Cum arată Maluma fără barbă. Deși e o schimbare minoră de look, artistul pare complet transformat

Totuși, deși fanii au sperat să îl vadă pe Maluma în ipostaza de tată, se pare că artistul aștepta de fapt inaugurarea noului său album.

De curând, Maluma a avut o colaborare de succes cu Jennifer Lopez. Cei doi au fost surprinși în ipostaze incendiare în noul clip.

Recomandari