Maluma, imaginea cu mama sa care a surprins pe toată lumea. Cum arată cea mai importantă femeie din viața sa

Maluma și-a încântat prietenii din mediul online cu o fotografie unică în care apare mama sa, care este de o frumusețe răpitoare.

Maluma și-a încântat prietenii din mediul online cu o imagine în care apare mama sa

Instagram

Maluma este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din străinătate. Acesta are milioane de fani care îl apreciază pentru modul său de a fi și pentru talentul său remarcabil, cu care impresionează de fiecare dată publicul.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut pe numele de scenă Maluma, se bucură de un succes spectaculos în indutria muzicală, dar și de o familie superbă. Deși își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, cântărețul și-a luat inima în dinți și le-a prezentat-o celor 57.5 milioane de urmăritori de pe Instagram cea mai importantă femeie din viața sa, pe mama lui.

Cum arată mama lui Maluma

De curând, artista a publicat pe rețelele sociale o imagine care a suprins pe toată lumea și a lăsat fanii cu gura căscată. Acesta le-a arătat-o prietenilor virtuali pe cea care i-a oferit viața, mama sa, care este de o frumusețe răpitoare. De asemenea, se poate observa rapid de unde a moștenit Maluma trăsăturile superbe ale feței, dar și culoarea ochilor, cu care cucerește inima fetelor în doar câteva clipe.

Cântărețul a publicat imaginea cu ocazia zilei de 8 martie, iar drept mulțumire pentru sacrificiile mamei sale, Maluma i-a oferit un buchet de trandafiri albi, care au impresionat-o imediat pe cea mai importantă femeie din viașa sa.

Citește și: Maluma, într-o fotografie unică cu mama sa. Mesajul care a emoționat peste un milion de oameni, de la artistul internațional

Vedeta a adăugat și un mesaj emoționant, care a topit inima internauților și a generat foarte multe reacții pozitive. Imaginea a strâns mai bine de 674.000 de aprecieri și foarte multe comentarii, semn că fanii săi au rămas surprinși de frumusețea mamei artistului, cât și de gestul său excepțional.

"Femeia aceasta reprezintă totul pentru mine. Este întruchiparea dragostei pe care o simt pentru toate femeile din viața mea și universul meu. Ea stă la baza principiilor mele (...) De aceea, prin intermediul acestei postări, aduc un omagiu tuturor femeilor. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă mulțumesc pentru că sunteți motorul, exemplul și muzele vieții mele. La mulți ani de Ziua Femeii! În special, mamei mele! Te iubesc!", a fost mesajul pe care Maluma l-a atașat imaginii.

Reacțiile prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi spună cântărețului că are o mama extrem de frumoasă și i-au oferit cele mai speciale urări cu ocazia zilei de 8 martie.

Citește și: Maluma a dat de înțeles că se pregătește sa devină tătic. Imaginile care i-au surprins pe fani

"Este extrem de frumoasă" sau "Un bărbat care își iubește mama și o respectă este unic în lume, pentru că va fi un soț și un tată bun ❤️❤️❤️🙌🙌🙌🙌🙌", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită artistului cuvinte frumoase și complimente.

Cine este Maluma

Juan Luis Londoño Ariass-a născut în Columbia pe data de 28 ianuarie 1994. Acesta este un cântăreț de succes și un compozitor de renume, care a cunoscut faima în 2011 și a devenit rapid celebru și peste hotare datorită talentului său remarcabil și pieselor ritmatice.

Printre piesele de succes ale lui se numără "Farandulera", "La Temperatura", "Obesión", "tiki", "El perdedor" și "Borró cassette".

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri