Antena Căutare

"M-am enervat!" Botezatu sare în apărarea Andei Adam!

Cătălin Botezatu e foc şi pară pe Nick Rădoi! Designerul nu crede sub nici o formă că milionarul i-a dăruit un inel de logodnă Andei!

Cătălin Botezatu e foc şi pară pe Nick Rădoi! Designerul nu crede sub nici o formă că milionarul i-a dăruit un inel de logodnă Andei!

"Eu am văzut. Acel inel, scuzaţi-mă, poate că nu mă pricep eu, un inel de logodnă este acel inel solitaire. Care înseamnă aşa, o bandă de aur alb sau galben şi cu o piatră mare cu multe carate. Solitaire se cheamă inelul de logodnă! Restul inele cu multe pietre, pietricele e pur şi simplu un inel. Dacă daţi un inel de logodnă daţi un soliter pentru că ăla e de logodnă, restul sunt doar inele. Eeee, că m-am enervat!", au fost cuvintele designerului referitor la presupusa legătură dintre Anda Adam şi miliardarul Rădoi.

FOTO: Atracţie instantanee în SUA! Bogdan Vlădau a pus ochii pe o SUPERBĂ rusoaică... A fost răvăşitoare la un eveniment din Capitală! Tuncay, topit după Andreea Marin: "E perfectă!"...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x