Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Mama Antoniei, amintiri din ziua în care a adus pe lume cea mai frumoasă femeie din România: ”Avea un defect la degețele... A rămas defectul ei”

Antonia a împlinit 29 de ani, iar pentru ea surprizele s-au ţinut lanţ, încă de dimineaţă. Toate vedetele s-au înghesuit să îi facă urări care mai de care, iar Alex Velea a impresionat-o cu o super surpriză de ziua ei.

Antonia a împlinit 29 de ani, iar pentru ea surprizele s-au ţinut lanţ, încă de dimineaţă. Toate vedetele s-au înghesuit să îi facă urări care mai de care, iar Alex Velea a impresionat-o cu o super surpriză de ziua ei.

Ei bine, și cea care i-a dat naștere îi este alături Antoniei. Mama celei considerate a fi cea mai frumoasă femeie din România a intrat în legătură telefonică directă la emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars și a depănat câteva amintiri din ziua în care a născut-o pe fiica ei.

”Nu erau condițiile care sunt acum, era comunism. Avea un defect la degețelele. A rămas defectul ei”, povestește Denise Iacobescu despre jurata "The Four - Cei 4".

Recomandari