Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

O manea celebră a lui Adrian Minune, huiduită la Electric Castle! Organizatorii s-au supărat! „S-a dus într-o zonă de lipsă de respect” - Video

O manea celebră a lui Adi Minune a fost huiduită la Electric Castle, în timp ce a fost mixată de DJ-ul estonian Tommy Cash. Organizatorii evenimentului, la care au urcat pe scenă Florence and the Machine, au fost deranjați de moment. 

O manea celebră a lui Adi Minune a fost huiduită la Electric Castle, în timp ce a fost mixată de DJ-ul estonian Tommy Cash. Organizatorii evenimentului, la care au urcat pe scenă Florence and the Machine, au fost deranjați de moment.

Show-ul DJ-ului estonian Tommy Cash a inclus maneaua „Aşa sunt zilele mele" a lui Adi Minune. În public, unii s-au entuziasmat, în timp ce alţii au huiduit.

Dacă la Neversea, momentul în care au răsunat manele a fost apreciat ca fiiind unul neconformist, organizatorii festivalului Electric Castle nu au fost la fel de toleranţi. Aceștia au anunţat că pentru Tommy Cash a fost ultimul concert pe scena de la Cluj.

„Show-ul sau de aseară cumva s-a dus într-o linie creativă în care și cea muzicală, cât și cea vizuală, s-a dus într-o zonă de lipsă de respect pentru publicul nostru”, a spus Renate Roca-Rozenberg, PR Manager.

Cel mai aşteptat moment al festivalului a fost prestaţia britanicilor de la Florence and the Machine. Fanii au fost în extaz! 55.000 de oameni au cântat, au dansat şi chiar au plâns în timpul show-ului de o oră şi jumătate.

La fel a făcut şi solista, care, la un moment dat, a cântat desculţă şi a coborât de pe scenă ca să-şi îmbrăţişeze fanii.

Aproape de miezul nopţii, a venit rândul celor de la Sigma să îşi încânte publicul. Spectacol nu a fost însă doar pe scenă. La castel, tinerii s-au întrecut în costumaţii.

A fost a treia noapte de distracţie a festivalului care se încheie duminică.

În această seară, pe scena de pe domeniul Castelului Banffy urcă pe scenă muzicianul german Nils Frahm şi formaţia britanică de metalcore, Bring Me The Horizon.

Urmăriți clipul de mai sus din „Observator”, pentru mai multe detalii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro