Marc Jacobs și-a făcut un lifting facial, la 58 de ani. Creatorul de modă a publicat poze cu tot capul bandajat. "Nu e o rușine"

Marc Jacobs a trecut recent printr-o procedură de lifting facial, o intervenție chirurgicală care are ca scop îmbunătățirea aspectului feței. Celebrul creator de modă american a publicat și o fotografie pe Instagram, cu tot capul acoperit de bandaje, și a vorbit deschis despre operație.

Marc Jacobs și-a făcut un lifting facial, la 58 de ani. Creatorul de modă a publicat poze cu tot capul bandajat

Getty Images

Marc Jacobs are 58 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din lume.

Marc Jacobs și-a făcut un lifting facial, la 58 de ani. Creatorul de modă a publicat poze cu toată fața bandajată

Marc Jacobs a trecut recent printr-o procedură de lifting facial, conform Just Jared, o intervenție chirurgicală care are ca scop îmbunătățirea aspectului feței. Creatorul de modă a publicat, ulterior, și o fotografie din clinica unde medicul i-a făcut lifting-ul facial. În poza postată pe Instagram, de după intervenția chirurgicală, i se văd doar ochii, iar tot capul este bandajat, având totodată și o mască de protecție. Marc Jacob purta o bluză alb cu negru, în pătrățele.

Marc Jacobs s-a lăsat pe mâinile doctorului Andrew Jacono, renumit în rândul vedetelor, a relatat aceeași sursă menționată mai sus. Același medic s-a ocupat, de exemplu, și de Sonja Morgan din "Real Housewife".

Foarte mulți apropiați, alți designeri de modă sau styliști, prieteni, i-au lăsat lui Marc Jacobs mesaje de încurajare ca urmare a publicării acelei fotografii pe Instagram. Cu toții i-au apreciat deschiderea și sinceritatea, într-o lume în care, în ziua de azi, sunt multe celebrități și nu numai care încă se mai ascund când apelează la operații estetice.

"Transparența e totul! Recuperare ușoară", a scris designer-ul June Ambrose, de exemplu. Ulterior, la trei zile după operație, Marc Jacobs a postat o fotografie cu noul lui look, deși încă nu s-a recuperat complet.

Marc Jacob, despre transparența operațiilor estetice

Despre operații și intervenții estetice, ale lui și în general, Marc Jacobs a vorbit deschis de curând, într-un interviu pentru Vogue. "Eu am avut primele intervenții acum mulți ani (...), Botox și injectarea unor substanțe de umplere. Dar am fost mereu reticent cu asta. Ce mă deranja cel mai mult era pielea de pe gât și cât de întinsă era. M-am oprit și din injectarea cu Botox, deoarece nu îmi place cum arată bărbații așa, cred că e prea mult (...). Până la urmă, un medic mi-a spus că nu mai sunt la vârsta să fac injecții, ci trebuie să trec la bisturiu. Și asta am făcut, așa am ajuns la doctorul Andrew Jacono".

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Marc Jacobs a vorbit și despre rezultatul în urma lifting-ului facial. "Iubesc rezultatul. Sunt foarte fericit (...). Sunt la începutul a ceea urmează să fie peste câteva săptămâni sau câteva luni, când ar trebui să mă recuperez complet".

Creatorul de modă nu s-a ferit niciodată de presă sau "gura lumii" când a venit vorba de astfel de lucruri. "Sunt atât de multe lucruri despre care am fost transparent. Odată, m-am dus la un eveniment cu o șapcă de baseball pe cap, toată lumea m-a întrebat de ce o port, am spus pentru că 'mi-am făcut implant de păr'. Lumea s-a amuzat atunci. Sincer, care e diferența? Nu-mi acopăr fața. Nu port ochelari de soare. Nu sunt incognito. Am câteva cicatrici în jurul urechilor, fața mea e umflată, am o vânătaie la gât, dar tot mă afișez pe Instragram. Chiar nu îmi pasă".

Tot Marc Jacobs, pentru Vogue: "Am 58 de ani. Nu mi se pare că arat rău pentru vârsta asta. Nu am simțit că trebuie să fac neapărat intervenția asta chirurgicală, toate conversațiile despre îmbătrânire și operații estetice sunt normale pentru mine. Problema e cu toată rușinea asta care apare când sunt aduse aceste lucruri în discuție. Nu vreau să simt că îmi trăiesc viața cu rușine, știi? De aceea sunt deschis cu lucrurile astea, transparent. Da, sunt egoist, nu cred că e rușinos să fii egoist".

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri