Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Marcela Iglesias, ipostaze tandre alături de soț, la plajă. Cum au fost cei doi fotografiați

Marcela Iglesias este copia fidelă a păpușii Barbie și este obsedată să semene cât mai mult cu ea, chiar dacă în trecut a spus de mai multe ori că nu și-a făcut nicio operație estetică.

Marcela Iglesias, ipostaze tandre alături de soț, la plajă

Profimedia Images

Marcela Iglesias este o femeie de origine argentiniană care face senzație pe rețelele de socializare, unde se intitulează "Queen of Hollywood". Femeia are părul lung, forme voluptoase și poartă mereu numai ține sexy, care să îi scoată în evidență trupul.

Recent, Marcela Iglesias a fost surprinsă la plajă, în Miami, alături de soțul său, un bărbat atent și el la felul în care arată. Steve Berman este renumit și el pentru trupul său, este pasionat de fitness și chiar a dus totul la un alt nivel când a creat tehnica EdgeCross-X, un antrenament de numai câteva minute care promite rezultate rapide și de durată.

Marcela Iglesias a spus de când a început obsesia pentru papușa Barbie

Cei doi le-au oferit fotografilor un spectacol de senzație. S-au răsfățat unul pe celălalt în văzul tuturor, iar paparazzii i-au pozat din toate unghiurile posibile.

Marcela Iglesias, ipostaze tandre alături de soț, la plajă

Marcela locuiește în Los Angeles, este mamă și a declarat de-a lungul timpului că obsesia ei pentru celebra păpușă a început încă din copilărie atunci când mama sa a refuzat să îi cumpere păpușa preferată.

Marcela Iglesias, ipostaze tandre alături de soț, la plajă. Cum au fost cei doi fotografiați

Recomandari