MAREA FINALĂ IUMOR. Două artiste și jurate, frumusețe cât cuprinde! Delia și Andreea Bălan s-au fotografiat împreună, iar fanii au dat mii de Like-uri!

Două artiste și jurate, frumusețe cât cuprinde! Delia și Andreea Bălan s-au fotografiat împreună, iar fanii au dat mii de Like-uri! Jurata ”X Factor” și jurata de la ”Te cunosc de undeva” s-au intersectat la un eveniment monden de curând. Bune prietene, cele două nu au ratat ocazia de  a se fotografia împreună.

Două artiste și jurate, frumusețe cât cuprinde! Delia și Andreea Bălan s-au fotografiat împreună, iar fanii au dat mii de Like-uri! Jurata ”X Factor” și jurata de la ”Te cunosc de undeva” s-au intersectat la un eveniment monden de curând. Bune prietene, cele două nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună.

Îmbrăcate în ținute inedite, cele două artiste au fost complimentate de fani și pe bună dreptate. Delia a avut ținuta din videoclipul „Fata lui tata”, o rochie din paiete strălucitoare, argintie. Andreea Bălan a optat pentru o rochie neagră, ștrampi cu sclipici și o capă din blană roz.

„Sunteți cele mai frumoase!”, „Splendide, cele mai frumoase artiste!”, „Ireal de frumoase!”: au fost numai câteva dintre comentariile fanilor.

Vouă care vă place mai mult?

Ultimele știri