Căutare Live

Margherita de la Clejani s-a hotărât! Vrea să se mărite! Cum trebuie să fie alesul ei – VIDEO

Margherita de la Clejani a dezvăluit că își dorește să își întâlnească viitorul soț în 2019 și l-a descris pe bărbatul perfect pentru ea.

Margherita de la Clejani a dezvăluit că își dorește să își întâlnească viitorul soț în 2019 și l-a descris pe bărbatul perfect pentru ea.

„Să fie un băiat cu vârsta cuprinsă între 28 și 30 de ani, să aibă ochii negri, căprui sau verzi, să fie frumușel – să semene așa, cu fratele meu, ca și aspect fizic. Bineînțeles, vreau să aibă bani, o ocupație, responsabilitate, să fie matur, dornic de a avea o familie frumoasă și fericită. Îmi doresc 3 copii”, a spus Margherita de la Clejani.

„Nu știu câți copii voi avea până în 2020, dar 2019 vreau să îmi aducă un băiat cu care să îmi întemeiez o familie. Chiar îmi doresc o familie, chiar îmi doresc să mă mărit și să fac copii frumoși, să o fac fericită pe mama, să o fac bunică”, a mai spus frumoasa brunetă.

Fulgy a dezvăluit și el ce vrea de la 2019 – „fericire, împăcare sufletească”.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri