Maria Borrallo, dădaca celor trei copii ai Ducilor de Cambridge, nu are voie să pronunțe acest cuvânt de față cu Familia Regală

Maria Borrallo este bona de încredere a Familiei Regale a Marii Britanii încă de când Prințul George avea opt luni. Ea îi are în grijă pe toți cei trei copii ai Ducilor de Cambridge. Evident, aceasta trebuie să urmeze câteva reguli. Spre exemplu, îi este interzis să pronunțe un anume cuvânt în preajma celor trei copii regali. Iată despre ce cuvânt e vorba.

Maria Borrallo, dădaca celor trei copii ai Ducilor de Cambridge, nu are voie să pronunțe acest cuvânt în preajma lor

Getty Images

Maria Borrallo este dădaca celor trei copii ai Ducilor de Cambridge: Prinţul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Cum este de așteptat, pregătirea acesteia este una apare și are mai multe reguli de urmat.

Maria Borrallo, dădaca celor trei copii ai Ducilor de Cambridge, nu are voie să pronunțe acest cuvânt în preajma lor

Prinţul William şi Ducesa de Cambridge au o singură dădacă pentru cei trei copii ai lor, pe Maria Borrallo, iar pregătirea acesteia, evident, întrece orice aşteptare.

Numele ei complet este Maria Teresa Turrion Borrallo și se ocupă de copiii regali ai Marii Britanii de când Prinţul George avea opt luni. Este descrisă de presa străină ca fiind o versiune perfectă a personajului "Mary Poppins".

Maria Borrallo are reguli de urmat când vine vorba de copiii Ducilor de Cambridge. Potrivit acestui articol, aceasta nu are voie să folosească cuvântul "copii" în preajma celor mici, fiind considerat un cuvânt informal, a declarat scriitoarea Louise Heren, expertă în monarhia britanică.

În schimb, Maria Borrallo trebuie să le spună copiilor pe nume. "Cuvântul 'copil' îi este strict interzis. Este un semn de respect pentru copii ca indivizi", a declarat Louise Heren.

De asemenea, mai sunt câteva lucruri strict interzise. "Țipatul este, cu siguranță, interzis în fața copiilor și orice indiciu că a existat așa este pedepsit imediat cu concedierea", a mai declarat o sursă pentru The Sun.

Maria Borrallo, expertă în arte marţiale, antiterorism și răpiri

Maria Borrallo provine din Palencia, Spania, are puțin peste 40 de ani şi a absolvit prestigiosul Colegiu Norland din Bath, Anglia, cea mai cunoscută școală de bone din lume, celebră pentru pregătirea în educarea şi îngriijirea copiilor. În cadrul instituției, bonele sunt învățate că "un copil nu este niciodată obraznic". Instituția, veche de aproape 130 de ani, îşi pregăteşte elevele pentru cele mai dificile situaţii.

Dădacele învață tehnici împotriva terorismului, de autoapărare și cum să se descurce în cazul răpirilor, și mai deprind o abilitate: cum să evite paparazzi fără să fie văzute.

De asemenea, pe lângă aceste lucruri, dădacele fac și cursuri de prim ajutor. Învață, de asemenea, să șofeze defensiv, și lucruri de bază: să coasă, să gătească și să schimbe scutece, a relatat The Sun. Alte cursuri includ îndepărtarea păduchilor, verificarea activității pe care copilul o are în mediul online și sporirea discreției.

Toate acestea sunt învățate de cursante până în anul trei. În cel de-a patrulea, viitoarele bone sunt instruite în aspecte practice ale îngrijirii și dezvoltării copiilor în primii ani. Potrivit directorului instituției, dr. Janet Rose, elevii pot lua acasă peste noapte, virtual, un bebeluș pentru a finaliza cele 25 de ore de experiență cu un nou-născut.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Colegiul Norland nu acceptă pe oricine. Doar aproximativ 30% dintre candidați primesc șansa de a începe cursurile instituției. De regulă, salariul unei bone absolvente a instituției Norland este în jur de 40.000 de lire sterline.

"Printre multe alte calități, bonele trebuie să fie iubitoare, amabile, oneste, creative, responsabile și organizate. Căutăm candidați cu aceste caracteristici. Interviul cuprinde un interviu individual și o prezentare de grup. Trebuie să aveți o experiență anterioară de îngrijire a copilului înainte de a aplica", a mai declarat directorul școlii.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri