Căutare Live

Maria Buză şi Dalma Kovacs, prietenie dincolo de emisiunea "Te cunosc de undeva!"

Le-am îndragit cu toţii după ce le-am urmărit în ipostaze dintre cele mai spectaculoase. Vorbim de două concurente de top ale emisiunii "Te cunosc de undeva", Maria Buză şi Dalma Kovacs.

Maria Buză şi Dalma Kovacs

Le-am îndragit cu toţii după ce le-am urmărit în ipostaze dintre cele mai spectaculoase. Vorbim de două concurente de top ale emisiunii "Te cunosc de undeva", Maria Buză şi Dalma Kovacs, artiste care au legat o prietenie strânsă şi... đin cale afară de haioasă.

Iar pentru că printre antrenamente, repetiţii, probe de costume, pauze publicitare îşi fac întotdeauna loc şi zambetele, talentatele concurente ale celui mai tare transforming show, s-au pozat împreună pentru a împărtăşi din veselia lor şi fanilor. Pe lângă momentele haioase, Maria şi Dalma se susţin reciproc atunci când vine vorba de concurs şi de transformări, ba chiar îşi dau sfaturi.

Le-aţi urmărit până acum şi vă invităm să o faceţi până la finalul sezonului cu numărul patru "Te cunosc de undeva", atunci când vom afla cine e marele câştigător. În fiecare miercuri seara, de la 20:30, la Antena 1 şi pe AntenaPlay.ro!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Exclusiv! Dan Badea şi Lora, soţ şi soţie: Mărturisiri emoţionante şi povestea lor din spatele scenei...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri