Antena Căutare

Maria Constantin a recunoscut TOTUL, după divorțul de Marcel Toader! „Pentru mine...”

Detalii complet neașteptate ies la iveală despre Maria Constantin! Artista nu a mai putut ascunde adevărul și a recunoscut totul!

Detalii complet neașteptate ies la iveală despre Maria Constantin! Artista nu a mai putut ascunde adevărul și a recunoscut totul!

După o perioadă agitată în care divorțul de Marcel Toader a ținut prima pagină a tabloidelor s-a aflat cine o susţine din umbră pe Maria Constantin. Artista nu se aştepta să primească un asemenea sprijin, ce a făcut-o să fie mult mai liniştită în privinţa fiului ei. Aşa că, acum radiază de fericire.

Artista radiază de fericire! Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Maria Constantin a mărturisit că a început facultatea și că a fost foarte prinsă cu multe treburi.

Vedeta a vorbit mai multe despre fiul său și spune că se înțelege de minune cu foștii socri și că se bucură de orice moment petrecut cu băiatul.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detatalii despre Maria Constantin!

Când destinul își face treaba! Iubitul lui Jennifer Lopez dezvăluie o fotografie veche de 17 ani care le prevestea relaț... Antonia, momente de cumpănă: „A intrat în sala de operație de URGENȚĂ. E la terapie intensivă!”...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x