Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

Maria Constantin, relație interzisă? Cu cine se iubește artista

Maria Constantin reușește să se mențină, din nou, pe prima pagină a publicațiilor. Artista s-ar fi implicat într-o relație interzisă?

După ce s-a despărțit de Dacian Varga, frumoasa artistă de muzică populară Maria Constantin și-ar fi găsit liniștea sufletească în brațele unui bărbat căsătorit, scrie cancan.ro

Maria Constantin, relație interzisă?  Cu cine se iubește artista

După ce a trecut prin două divorțuri, se pare că Maria Constantin este în continuare în căutarea marii iubiri, pe care, conform sursei precizate anterior ar fi gasit-o în persoana unui bărbat chipeș, dar care este căsătorit.

Maria Constantin, în compania unui bărbat, pe litoral! Cu cine își petrece timpul frumoasa artistă? | Foto

Potrivit sursei, bărbatul care a reușit să o facă pe Maria Constantin să simtă din nou fiorii dragostei este un om de afaceri din Curtea de Argeș.

Bărbatul ar avea și un copil, și cu toate că ș-ar fi asumat relația cu frumoasa Maria, se pare că nu a divorțat de mama copilului său.

Ruby, apariție fierbinte, la Neatza! Care este "defectul" artistei și la ce tertipuri recurge pentru a fi iertată! "L-am cinstit, i-am adus ceva tare" | Video

Bărbatul ar deține împreună cu soția lui o pensiune, iar artista Maria Constantin nu se sfiește să posteze pe diferite rețele de socializare imagini din locația deținută de bărbatul cu care ar avea o relație și de care pare să fie îndrăgostită nebunește, conform aceleeași surse.

Recomandari