Maria Constantin, vizitată de Moș Nicolae. Ce scrisoare emoționantă i-a lăsat: "Ai un suflet bun și curat și meriți să ți se întâmple minuni. Știu cât de mult îți iubești pruncul"

Despărţirea dintre Maria Constantin şi Marcel Toare a fost ca un şoc în lumea showbiz-ului. Mereu împreună, cu zâmbetul pe buze, cei doi nu trădau adevăratele probleme ale cuplului. Însă orice început are şi un sfârşit... zbuciumat, plin de acuze sicu multe rufe spălate în familie.

Despărţirea dintre Maria Constantin şi Marcel Toare a fost ca un şoc în lumea showbiz-ului. Mereu împreună, cu zâmbetul pe buze, cei doi nu trădau adevăratele probleme ale cuplului. Însă orice început are şi un sfârşit... zbuciumat, plin de acuze sicu multe rufe spălate în familie.

Maria Constantin a evitat să iasă public să vorbească despre despărţire. Se concentrează pe cariera, familie şi copil. Şi se pare că bunătatea ei nu l-a lăsat indiferent pe Moşul Nicolae. Artistă a făcut publică scrisoarea primită din partea lui:

"Dragă Maria,

Îți vine să crezi că au trecut mulți ani de când te-am vizitat ultima oară? Cum trece timpul… Anul acesta este mai special se pare pentru tine întrucât am fost chemați în ședință toți cei responsabili cu răsplătirea faptelor bune: Moș Crăciun, eu, Iepurașul, Sf. Valentin, îngerași, spiriduși.

Am aflat prin ce greutăti ai trecut și ne pare rău că nu am fost mai atenți la ce se petrece în sufletul tău . Iartă-ne dacă uneori te-am neglijat, am crezut mereu că ești puternică și că nu ai nevoie de sprijinul nostru .

Eu sunt primul anul acesta care ajunge la tine și îmi doresc să afli că acolo sus e mereu cineva care te iubește și chiar dacă uneori aripile sale nu te pot ocroti , nu-ți pierde încrederea. Nu uita că, așa aducem magia în casele tuturor, așa și tu aduci magie în viețile oamenilor care te iubesc!

Crede în visul tău , înconjoară-te de oameni care merită, nu mai permite nimănui să te rănească! Ai un suflet bun și curat și meriți să ți se întâmple minuni. Știm cât de mult îți iubești pruncul, știm că îți divinizezi familia, știm că există oameni care și-au pus sufletul pe tavă pentru a-ți fi alături. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi că pe un dar neprețuit!

Moș Crăciun deja a pregătit un cadou pentru tine și abia asteaptă să ți-l aducă! Până atunci îți las și eu ceva de suflet, iar celor din cauza cărora ai plâns, le voi duce nu una, nu două, ci câte un mănunchi de nuielușe”, a dezvăluit Maria Constantin despre textul scrisorii pimite de la Moș Nicolae.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri