Căutare Live

Măria pe care Freddie Mercury a iubit-o nebunește a făcut o avere după lansarea filmului „Bohemian Rhapsody”! Suma fabuloasă de bani pe care o va primi

Mary Austin, femeia pe care Freddie Mercury a privit-o toată viața ca pe soția lui, deși nu au fost căsătoriți niciodată, va câștiga o adevărată avere după lansarea filmului „Bohemian Rhapsody”, premiat la gala Globurilor de Aur.

Mary Austin, femeia pe care Freddie Mercury a privit-o toată viața ca pe soția lui, deși nu au fost căsătoriți niciodată, va câștiga o adevărată avere după lansarea filmului „Bohemian Rhapsody”, premiat la gala Globurilor de Aur.

„Bohemian Rhapsody” a strâns în box office aproape 600 de milioane de lire sterline, iar de acest succes se va bucura și nebun Mary Austin, care va obține o sumă de bani din redevențe.

Mai exact, Maria lui Freddie Mercury va primi aproape 40 de milioane de lire sterline după lansarea acestui film.

În prezent, Mary Austin trăiește în casa în valoare de 20 de milioane de lire sterline a cântărețului.

Filmul „Bohemian Rhapsody” a obțin duminică seară, în cadrul celei de-a 76-a ediţii a Globurilor de Aur, premiul pentru cel mai bun film la categoria dramă. De asemenea, filmul i-a adus actorului Rami Malek primul Glob de Aur din carieră lui. Malek l-a interpretat cu măiestrie pe Freddie Mercury în acest film.

Freddie Mercury a trăit o poveste de dragoste intensă cu Mary Austin, pe care a privit-o toată viața ca pe soția lui, deși nu au fost căsătoriți niciodată, iar relația lor amoroasă a luat sfârșit după ce el i-a mărturisit că i-a fost infidel și că este bisexual. Mary a fost lângă artist până în ultima clipă, chiar și după ce el s-a îmbolnăvit. Mai multe detalii, aici.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Ultimele știri