Maria Zvîncă, despre regulile pentru a avea succes în vlogging. „Îți omori reach-ul dacă...”

Maria Zvîncă, vlogger la început de drum, dar deja cu succes, a dezvăluit câteva trucuri ale activității ei în mediul online, ce a devenit un fenomen apreciat la nivel internațional.

Maria Zvîncă, vlogger la început de drum, dar deja cu succes, a dezvăluit câteva trucuri ale activității ei în mediul online, ce a devenit un fenomen apreciat la nivel internațional.

„Îmi era foarte frică de hate-ul din online, că auzisem că oamenii te critică și îmi era frică de criticile oamenilor și de faptul că o să aibă alte opinii față de mine și că o să mă rănească chestia asta”, a spus Maria Zvîncă.

Însă, vloggerița și-a dorit să reușească și a început.cu partea teoretică. Există câteva reguli de aur care pot ajuta un tânăr să se remarce.

„Sacă tu nu ai like-uri înseamnă că nu ai activitate la video, cum să ceri like-urile? Unii oameni se plictisesc pe la jumătate și trebuie să le ceri la început, pentru că poate unii nu mai ajung până la final și uită șă îți dea. În momentul în care am aplicat chestia asta am văzut că a crescut și numărul de like-uri la video”, a mai spus ea.

Iar odată cu aceste like-uri au început să vină şi banii.

„Poți să câstigi bani cât să te întreții, când zic bani din vlogging, sunt o parte din bani care vin dinYoutube, din monetizare și o parte din bani care vin din parteneriate”, a explicat vloggerul Maria Zvîncă.

Ce e şi mai bine decât să te faci remarcat pe YouTube? Să fii cunoscut şi pe Instagram, unde pozele sunt la putere, potrivit ei.

„Pe Instagram să nu postăm mai mult de o singură dată, pentru că îți omori reach-ul. Pe stories să postezi de câte ori poți. Spre exemplu, questions, să interacționezi foarte mult cu oamenii, să le răspunzi la mesaje, doar așa iți construiești o comunitate foarte activă în jurul tău, dacă le răspunzi, vorbești cu ei... Și dacă îi atragi prin aspectul profilului. Foarte importante sunt culorile și dimensiunea fotografiilor, dar și textele alăturate postărilor”, a mai explicat tânăra.

Maria Zvîncă a ajuns acum la peste 180 de mii de urmăritori pe Instagram, şi la mai bine de 200 de mii, pe Youtube. Iar recent a fost nominalizată la People s Choice Awards, alături de alţi şapte influenceri din ţara noastră. Este primul an în care România intră în această cursă.

„Primii trei cei mai votați vor ajunge în LA iar primul, cel mai votat, cel mai iubit infuencer al României, va primi premiul pe scenă, acolo, în fața tuturor vedetelor. Va fi aplaudat de Kanye West, de Jay Z, Ariana Grande, Miley Cyrus. Am emoții foarte mari, astăzi este ultima zi în care se mai poate vota”, a mai spus ea.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri